Our Brands

ZIMNÁ AKCIA

MRAZIVÉ ZĽAVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Batoh Diablo Chairs: čierny

79,99 € vrátane DPH
- +
72H (pracovné dni)

BATOH DIABLO CHAIRS

 

Batoh Diablo Chairs nie je len obyčajná vychytávka. Náš čierny batoh, stvorený na špeciálne úlohy, sa stane nenahraditeľným spoločníkom pri cestovaní do práce, školy, na tréning, nákupy, na prechádzky a kamkoľvek sa ho rozhodneš vziať so sebou. Je praktický, pohodlný a priestranný – má všetko, čo správny batoh musí mať. Ba ešte viac!

 

Čierny batoh Diablo Chairs – zbaľ sa pohodlne

Dážď? Sneh? Žiaden problém! Náš batoh je nepremokavý, preto aj tie najcennejšie predmety či elektroniku odnesiete bezpečne a v suchu. Vieme, že každý výlet je iný, a tak sme sa rozhodli, že náš batoh pripravíme na všetky – aj na tie najnáročnejšie.

Vo vnútri nájdete až 13 vreciek a priehradiek! Batoh Diablo Chairs vám vďaka veľkej kapacite umožní vziať si so sebou všetko potrebné – vo vnútri je miesto na elektroniku, knihy, dokumenty, fľaše, oblečenie, slúchadlá či platobné karty. Všetko na jednom mieste a navzájom prakticky oddelené – ešte nikdy to nebolo také pohodlné!

Oprávnene sme známi tým, že si dávame záležať na ergonómii. Náš batoh sme vybavili vystuženými, no napriek tomu mäkkými povrchmi, ktoré sú oporou pre lopatky a bedrá. Vďaka tomu získaš pohodlie a bezpečnosť a batoh Diablo Chairs sa stane nielen originálnym, ale aj ergonomickým spoločníkom.

 

Cestuj slobodne – s batohom Diablo Chairs!

Komfort cestovania znamená pohodlie a bezpečnosť. Náš batoh sme vybavili mini zámkom, vďaka ktorému budú všetky tvoje osobné veci náležite chránené pred prístupom neoprávnených osôb. Stačí len spojiť jeho konce konce a zamknúť ich mini visacím zámkom.

Slabá batéria? Poznáme to. Našťastie s batohom Diablo Chairs môžeš mať energiu vždy poruke. Náš batoh má USB slot a kábel, takže zariadenie môžeš pripojiť k powerbanke (nie je súčasťou balenia) a nabíjať batériu kedykoľvek počas cesty.

 

Batoh Diablo Chairs – nos ho, ako chceš!

Diablo je založený na detailoch! Náš batoh vyzerá na prvý pohľad nenápadne, no stačí sa pozrieť na všetky jeho prvky. Kombinácia materiálu s hladkou ekologickou kožou, charakteristickými logami a jemnými červenými detailmi robí batoh Diablo Chairs pútavým, pričom stále zostáva minimalistický a štýlový.

 

Špecifikácia:

Farba: čierny

Počet komôr: 1

Počet priehradiek: 2

Ďalšie funkcie: vrecko na fľašu/dáždnik, vrecko na kartu, USB slot a kábel, zámok mini lock

Možnosť nastavenia dĺžky popruhu: áno

Vonkajšie rozmery: 500x160x320 mm

Vnútorné rozmery: 480x160x300 mm

Šírka priehradky na notebook: 230 mm

Komora na notebook: do 17' (do šírky 41 cm)

Určenie: unisex

Hmotnosť: 1,49 kg

Kapacita: 22 litrov

Viac informácií
Propagácia Nie
EAN 5904405571019
SKU 1443
Hmotnosť 1.500000
Typ príslušenstva Lifestyle
Hĺbka 16
Výška 48
Šírka 30
Čas prepravy 72
Všetky výrobky Diablo Chairs sa odosielajú z nášho skladu v Poľsku prostredníctvom kuriérskej služby. POZNÁMKA! Príslušenstvo sa zasiela v samostatnej zásielke.
79,99 € vrátane DPH
+
Peračnik Diablo Chairs
10%
9,99 € vrátane DPH
=
save 1,00 €
88,98 €
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED