Our Brands

ZIMNÁ AKCIA

MRAZIVÉ ZĽAVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Diablo Chairs Like New - čistiacia sada pre látkové čalúnenie

29,99 € vrátane DPH
- +
72H (pracovné dni)

Diablo Chairs Like New

Sada na čistenie a starostlivosť o herné kreslo 2v1

Herné kreslo - postaraj sa o svoje herné kreslo!

Čistením si hernú stoličku udržíte v perfektnom stave oveľa dlhšie. Na starostlivosť o látkové herné kreslo potrebujete súpravu EcoFiber™ Resurrection Set - čistiaci a ošetrovací prostriedok EcoFiber™ Rez a čistiaci prostriedok na plastové povrchy Base Respawn - 2v1!

Súprava vám pomôže postarať sa o celý setup, pretože s ňou môžete vyčistiť nielen čalúnenie herného kresla, ale aj jeho základňu alebo podrúčky, a dokonca aj podložku pod myš alebo rohož pod kreslom.

Obsah sady:

  • EcoFiber™ Rez Čistič čalúnenia - 500ml
  • Base Respawn Čistič plastov - 500 ml
  • Kefka
  • Mäkká handrička z mikrovlákna
  • Hubka

ECOFIBER™ REZ

EcoFiber™ Rez je určený na čistenie sieťového čalúnenia Diablo Honeycomb™ a EcoFiber™, podložiek pod myš a rohoží pod herné stoličky Diablo Chairs. Bezpečne a účinne preniká hlboko do vlákien a zasahuje aj tie najodolnejšie škvrny. Vaše herné kreslo bude vyzerať skvele!

Máte náš herný stôl? S čističom EcoFiber™ Rez dokonalé vyčistíte vašú nožnú opierku(Softpad Mate™). Ak sa budete o svoj setup dobre starať, hranie si užijete ešte viac.

BASE RESPAWN

Diablo Base Respawn je prostriedok, vďaka ktorému bude vaša herná stolička vyzerať bezchybne už od začiatku. Na čistenie a údržbu plastových dielov, ako je ružica a podrúčky Armtech™. Bezpečne a účinne čistí povrchy, poskytuje saténový povrch a antistatický povlak a zároveň chráni plast pred UV žiarením.

Nevyhnutná súčasť pre váš setup - herné kreslo

Vaše herné kreslo môže vyzerať skvele dlhé roky. Diablo Chair Like New vám zaručí, aby celé vaše počítačové pracovisko vždy pôsobilo skvelým dojmom. Naša čistiaca sada zaistí dokonalý vzhľad každej časti vašej zostavy a vaše herné kreslo bude vyzerať ako nové. Výrazný charakter vášho herného kresla alebo stola bude vždy viditeľný, ak sa oň budete dobre starať.

Čistiace prostriedky neobsahujú nebezpečné rozpúšťadlá, alergény, farbivá a metylizotiazolinón.


Výrobky vždy uchovávajte mimo dosahu detí.

Viac informácií
Propagácia Nie
EAN 5904405570227
SKU 1389
Hmotnosť 1.500000
Typ príslušenstva Príslušenstvo k stoličkám
Čas prepravy 72
Všetky výrobky Diablo Chairs sa odosielajú z nášho skladu v Poľsku prostredníctvom kuriérskej služby. POZNÁMKA! Príslušenstvo sa zasiela v samostatnej zásielke.
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED