Our Brands

ZIMNÁ AKCIA

MRAZIVÉ ZĽAVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Nožná opierka (Footrest) k stoličke Diablo Chairs

75,99 € vrátane DPH
- +
72H (pracovné dni)

FOOTREST DIABLO CHAIRS

Nožná opierka - gadget, ktorý sa overí aj aj v tých najdlhších gamingových maratónoch.

Ak si kladiete otázku, či potrebujete nožnú opierku k stoličke, tak je odpoveď určite ÁNO! Zoznámte sa s podrobnosťami a zistíte, že opierka na nohy sa čoskoro stane nepostrádateľným prvkom každej hry a výrazným doplnkom vášho herného setupu.

Naša ergonomická nožná opierka Diablo, ktorá je príjemne mäkká, sa stane nepostrádateľným prvkom vo vašej gamingovej jaskyni. Vďaka nej si môžete pohodlne oprieť nohy a získať stabilnú a pohodlnejšiu polohu. Vďaka svojmu jedinečnému dizajnu navyše podnožka vytvorí osobitý set s kreslom alebo herným stolom.

Opierka na nohy je pomôcka, ktorá vám poskytne maximálne pohodlie a ergonomickejšiu polohu. Zlepší sa tým krvný obeh, nohy sa budú cítiť pohodlne a predíde sa bolestiam nôh a bedrovej chrbtice. Nožnú opierku si môžete tiež umiestniť do vhodnej vzdialenosti od stoličky, aby vyhovovala vášmu držaniu tela, čo vám poskytne ešte väčšie pohodlie.

Naša opierka na nohy je vyplnená pružnou pamäťovou penou, ktorú hráči dobre poznajú z vankúšov stoličiek Diablo. Je mimoriadne mäkká a pružná, takže sa prispôsobí tlaku vašich nôh. Poloha sedenia bude pohodlná a stabilná ako nikdy predtým. Spodná časť opierky nôh je vyrobená z HR peny - mimoriadne odolnej voči deformácii. Opierka má protišmykový spodok, takže ju môžete používať na akomkoľvek povrchu.

Nožná opierka je potiahnutá sieťovinou Diablo Honeycomb™, ktorá je mimoriadne odolná a odolná voči oderu a tak Vás naša podnožka k stoličke bude sprevádzať dlhé roky.

Vlastnosti:

- Materiály: HR pena / Pena Memory Foam / síťovina Diablo Honeycomb™

- Hmotnosť: 1 kg

- Hmotnosť s balením: 1,6 kg

- Rozmery: 42x29x17 cm

 - Veľkosť balenie: 46 x 31 x 18 cm

Viac informácií
Propagácia Nie
EAN 5902560338461
SKU 1141
Hmotnosť 0.000000
Typ príslušenstva Príslušenstvo k stoličkám
Čas prepravy 72
Všetky výrobky Diablo Chairs sa odosielajú z nášho skladu v Poľsku prostredníctvom kuriérskej služby. POZNÁMKA! Príslušenstvo sa zasiela v samostatnej zásielke.
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED