Our Brands

ZIMNÁ AKCIA

MRAZIVÉ ZĽAVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Herné kreslo Diablo X-Gamer 2.0 Normal Size: Marshmallow Pink, ružová Diablochairs

Vybrať farba
159,99 € -17% 192,99 € vrátane DPH
Najnižšia cena 30 dní pred zľavou: 149,99 €
- +
48H (pracovné dni)

DIABLO X-GAMER LÁTKOVÉ HERNÉ KRESLO: MARSHMALLOW PINK

To sme ešte nikdy nevideli! Nielen čierna farba dodáva hernému charakteru - snehobiela a jemná ružová v kombinácii s charakteristickou pevnou siluetou a originálnymi logami to robia tiež dokonale. Zoznámte sa s herným kreslom Diablo X-Gamer vo farbe Marshmallow a zistite, ako tento model premení vašu zostavu na jedinečné veliteľské centrum - originálne a jedinečné, rovnako ako vy!

NAJVYŠŠIA KVALITA

Sedadlo Diablo X-Gamer vás bude sprevádzať pri hraní hier dlhé roky, pretože sme ho vyrobili s veľkou starostlivosťou a zo spoľahlivých materiálov. Čalúnenie je vyrobené z látky EcoFiber™, ktorá zabezpečuje potrebnú cirkuláciu vzduchu v sedadle a operadle. Materiál je tiež odolný voči oderu a pevné šitie zaručuje dokonalé napnutie. Čalúnenie je spolu s látkou vyrobené z hladkej a pevnej ekokože HDS™. Biela farba dodáva kreslu jedinečný charakter, ktorý vás zaujme na prvý pohľad!

Tkanina je vystlaná mäkkou HR penou, ktorá vám zaistí maximálne pohodlie aj počas najdlhšieho herného maratónu. Okrem toho je pena odolná voči preliačeniu a deformácii, takže si kreslo zachová svoj vynikajúci vzhľad po mnoho rokov. Do sedadla Comfort Layer™ sme pridali viac peny, takže je ešte pohodlnejšie!

BEZPEČNOSŤ NA PRVOM MIESTE

Stavíme sa, že denne trávite veľa času za pracovným stolom. Ak áno, potrebujete ergonomickú podporu chrbtice, aby ste zabránili vzniku alebo zhoršeniu problémov s držaním tela. Preto sme vyvinuli mäkký bedrový vankúš.

Poskytuje dokonalú oporu chrbtice a bezpečnú a pohodlnú polohu na každom operadle. Vankúš je vyplnený pružnou pamäťovou penou, takže sa prispôsobí tvaru vášho chrbta a tlaku, ktorý naň pôsobí. Vaše sedenie bude pohodlné a prirodzené a vaša bedrová chrbtica bude dokonale chránená pred negatívnymi účinkami dlhodobého sedenia.

Ale to nie je všetko! Vankúš možno použiť ako mäkkú oporu na mnohých ďalších miestach, pretože prilieha k povrchu operadla bez akýchkoľvek príchytiek.

SPOĽAHLIVÉ NASTAVENIE

Nastavenie stoličky podľa úrovne vášho tela a stola zaručuje pohodlnú, stabilnú a bezpečnú polohu, preto sme stoličku X-Gamer vybavili mechanizmom Tilttech™ Butterfly. Vďaka tomuto spoľahlivému systému môžete nastaviť správnu výšku sedadla v priebehu niekoľkých okamihov.

Naše herné stoličky sa dajú nakloniť až do 115°! Umožňuje to zabudovaný mechanizmus Tilttech™ Swing, ktorý umožňuje bezpečné a uvoľňujúce naklápanie sedadla a operadla. Systém tiež umožňuje nastaviť tlak potrebný na hojdanie, takže môžete mechanizmus prispôsobiť svojej hmotnosti a získať ďalšie bezpečnostné body.

Podrúčky Armtech™ Hold SoftTouch vám poskytnú stabilnú polohu a pohodlne odľahčia vaše ruky, čo oceníte najmä pri štúdiu, práci alebo dlhodobom hraní pred obrazovkou počítača. Opierky na ruky poskytujú aj mäkkú oporu pre vaše predlaktia, pretože horná časť opierky na ruky je pokrytá penou!

DETAILY, KTORÉ MAJÚ VÝZNAM

S X-Gamerom bude každá hra ešte pohodlnejšia, pretože naše herné stoličky sa ľahko prispôsobia pohybom vášho tela. Zdvihák Tilttech™ so zabudovaným systémom Air Damper™ poskytuje tlmenie.

Gumový poťah PFC™360 na kolieskach chráni podlahu v miestnosti alebo kancelárii pred poškriabaním, takže si môžete bez obáv užívať mobilitu kresla na akomkoľvek povrchu.

Herná stolička Diablo X-Gamer vo farbe Marshmallow je herná stolička pre tých, ktorí hľadajú originálne riešenie. Jedinečný dizajn tohto modelu bude dokonalým doplnkom vašej zostavy a poteší každého fanúšika osobitých a netradičných riešení. Pozrite sa na to znova!

Viac informácií
Propagácia Áno
Model X-GAMER
EAN 5902560338881
SKU 1191
Čas prepravy 48
Navrhovaný rast 155 cm – 185 cm
Farba ružová
Funkcie kresla kovový základ
Typ regulácie lakťov 0D
Certifikát BIFMA
Podstavec stoličky Kovový
Veľkosť Normal
Typ kresla Herné Kreslo
Funkcie Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Air Damper™ System
Opierka na nohy Nie
Opierka hlavy Nie
Bedrový vankúš Áno
Pamäťová pena Áno
Výplň stoličky HR pena
Typ sedadla Comfort Layer™
Typ kolies PFC™ 360
Hmotnosť 25.000000
Nosnosť stoličky max. 130 kg

Všetky výrobky Diablo Chairs sa odosielajú z nášho skladu v Poľsku prostredníctvom kuriérskej služby. POZNÁMKA! Príslušenstvo sa zasiela v samostatnej zásielke.
=
save 17,00 €
242,97 €
Našli sme ďalšie produkty o ktoré by ste mohli mať záujem!
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED