Our Brands

ZIMNÁ AKCIA

MRAZIVÉ ZĽAVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Detské látkové herné kreslo Diablo X-Player 2.0 Kids Size: dark sunflower / žltá Diablochairs

Vybrať rozmer
Vybrať farba
232,99 € vrátane DPH
Nie je na sklade

DETSKÉ LÁTKOVÉ HERNÉ KRESLO

DIABLO X-PLAYER 2.0

DARK SUNFLOWER / ŽLTÁ: KIDS SIZE

Nechajte svoje dieťa hrať sa a učiť sa bezpečne a pohodlne. Zoznámte sa s otočnou stoličkou Diablo X-Player vo verzii Dark Sunflower a presvedčte sa sami, že starostlivo navrhnutá konštrukcia je kľúčom k bezpečnosti a pohodliu a jedinečný dizajn je zárukou potešenia a radosti pre každého malého hráča.

Našu detskú stoličku sme obliekli do čalúnenia, ktoré kombinuje dve výrazné farby. To všetko na mohutnej siluete, ktorá vzbudzuje údiv už na prvý pohľad. Izba vášho dieťaťa sa stane skutočným veliteľským centrom!

LÁTKOVÉ ČALÚNENIE

Naše detské kreslo je vyrobené z inovatívnych materiálov, vďaka ktorým X-Player zabezpečuje vynikajúcu cirkuláciu vzduchu a zachová si svoj vynikajúci vzhľad po mnoho rokov. Sieťoviny EcoFiber™ a Diablo Honeycomb™ sú pevné a odolné voči oderu.

Zadná časť operadla a bočné strany sedadla sú potiahnuté hladkou ekokožou HDS™, vďaka ktorej je X-Player ešte výraznejší. Vďaka silnému prešitiu Nylon™ LV3 je čalúnenie našej detskej stoličky navyše dokonale utiahnuté.

Pod čalúnenie sme umiestnili veľké množstvo mäkkej HR peny odolnej voči preliačeniu, ktorá poskytuje mimoriadne pohodlnú polohu pre batoľatá. Okrem toho sedadlo Dual Layer™ vyplnené dvojitou vrstvou peny zaručuje plné pohodlie aj počas najdlhšej hry za stolom.

PODPORA CHRBTICE

Bezpečnosť je kľúčová, a preto má operadlo sedadla X-Player dva tvarované vankúše vyplnené pružnou penou. Opierka hlavy poskytuje ergonomickú oporu chrbta v krčnej časti, čím zabraňuje škodlivému ohýbaniu. Bedrový vankúš zabezpečuje bezpečnú polohu chrbtice v jej dolnej časti, čo zabraňuje vzniku alebo zhoršeniu chybného držania tela.

Vankúše operadla sú vyplnené mäkkou a pružnou pamäťovou penou, ktorá sa pod tlakom prispôsobí telu a tvaru chrbta dieťaťa. To zaručuje pohodlie a umožňuje prirodzené zaujatie ergonomickej polohy sedenia.

VYSTUŽENÉ LAKŤOVE OPIERKY

Správna opora predlaktia je zárukou pohodlnej a stabilnej polohy a nenahraditeľnou oporou pre ruky. Preto je naša otočná stolička vybavená lakťovými opierkami Armtech™ Hybrid SoftTouch s penovým poťahom, ktoré sú ľahko nastaviteľné v troch rovinách. Zmiernia tlak na predlaktia, ramená a zápästia a poskytnú dieťaťu väčšie pohodlie.

Herné kreslo pre dieťa, ktoré premení detskú izbu a zaistí jeho bezpečnosť a pohodlie? Iba Diablo Kids X-Player v tmavej slnečnici! Tento jedinečný model bude stabilne strážiť ergonómiu každého dieťaťa a stane sa dokonalým spoločníkom pri každodennej hre a učení.

Viac informácií
Propagácia Nie
Model X-PLAYER
EAN 5902560339185
SKU 1221
Čas prepravy 48
Navrhovaný rast 125 - 155 cm
Farba žltá
Funkcie kresla kovový základ
Typ regulácie lakťov 3D
Certifikát BIFMA
Podstavec stoličky Kovový
Veľkosť Kido
Typ kresla Herné Kreslo
Funkcie Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Opierka na nohy Nie
Opierka hlavy Áno
Bedrový vankúš Áno
Pamäťová pena Áno
Výplň stoličky HR pena
Typ sedadla Dual Layer™
Typ kolies PFC™ 360
Hmotnosť 21.000000
Nosnosť stoličky max. 90 kg

Všetky výrobky Diablo Chairs sa odosielajú z nášho skladu v Poľsku prostredníctvom kuriérskej služby. POZNÁMKA! Príslušenstvo sa zasiela v samostatnej zásielke.
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED