Our Brands

ZIMNÁ AKCIA

MRAZIVÉ ZĽAVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Látkové herné kreslo Diablo X-Player 2.0 Normal Size: Dark sunflower / žltá Diablochairs

Vybrať rozmer
Vybrať farba
219,99 € -19% 269,99 € vrátane DPH
Najnižšia cena 30 dní pred zľavou: 269,99 €

Maximálne 7 znakov

- +
48H (pracovné dni)

LÁTKOVÉ HERNÉ KRESLO

X-PLAYER 2.0

DARK SUNFLOWER / ŽLTÁ

Kombinácia výraznej čiernej s charakteristickou žltou v jedinečnom odtieni bola vytvorená pre hráčov, ktorí hľadajú originálne riešenie. Diablo X-Player 2.0 vo farbe Dark Sunflower vyzerá v každej miestnosti jedinečne a dodáva hre osobitý a originálny charakter. Pevný dizajn, originálne detaily v štýle Diablo a pevná konštrukcia robia z tohto modelu jednu z našich najoriginálnejších herných stoličiek.

Nezabudli sme ani na moderné riešenia, vďaka ktorým prehrávač X-Player aktívne podporuje siluetu pri zachovaní správnej polohy. Naša látková herná stolička má ergonomický dizajn a nastavenie, vďaka čomu je nielen originálna, ale aj úplne bezpečná.

LÁTKOVÉ ČALÚNENIE

Nepostrádateľné tkaniny

Naše herné kreslo bolo vytvorené z inovatívnych látok, ktoré zabezpečujú vynikajúcu cirkuláciu vzduchu. Odolná sieťovina EcoFiber™ a plásty Diablo Honeycomb™ sú pevné a odolné voči oderu.

Boky sedadla a operadla sú potiahnuté hladkou ekokožou HDS™, vďaka čomu je X-Player ešte výraznejší. Silné švy Nylon™ LV3 zabezpečujú správne napnutie čalúnenia a dlhoročný dokonalý vzhľad.

PODPORA ZADU

Ergonómia z pamäťovej peny

Bedrový vankúš a opierka hlavy poskytujú ergonomickú podporu pre celý chrbát - krčnú a bedrovú chrbticu. Bedrový vankúš a opierka hlavy poskytujú ergonomickú oporu po celej dĺžke chrbta, v oblasti krku aj dolnej časti tela, čím zabraňujú škodlivému ohýbaniu a zabezpečujú bezpečnú a správnu polohu, ktorá zabraňuje vzniku alebo zhoršovaniu zlého držania tela.

Vankúše operadla sú vyplnené pamäťovou penou, ktorá sa pod tlakom prispôsobí tvaru vášho chrbta. To zaručuje pohodlie a umožňuje používateľovi prirodzene zaujať pohodlnú a správnu polohu pri sedení.

POHODLNÉ SEDADLO

Zväčšené a nastaviteľné!

X-Player dostal výnimočne pohodlné sedadlo Dual Layer™ vyplnené dvojitou vrstvou peny. Zaručuje plné pohodlie aj počas najdlhšieho herného maratónu. Výšku sedadla, a tým aj celej stoličky, možno ľahko prispôsobiť vašej postave alebo výške. Umožňuje to spoľahlivý mechanizmus Tilttech™ Butterfly. Naše herné kreslo získalo aj inovatívnu funkciu hojdania vďaka systému Tilttech™ Swing. To zaručuje masívnu a bezpečnú relaxáciu v každom okamihu.

VYSTUŽENÉ OPIERKY RÚK

Nastaviteľné a pokryté penou

Loketné opierky Armtech™ Hybrid SoftTouch poskytujú ergonomickú podporu predlaktia. Polohu podrúčiek môžete nastaviť podľa svojej postavy alebo dĺžky rúk v troch rôznych rovinách, čím získate mimoriadne pohodlnú a stabilnú polohu a potrebnú oporu pre ramená, predlaktia a zápästia.

Horná časť podrúčok je potiahnutá mäkkou penou, čo znamená ešte väčšie pohodlie.

SPOĽAHLIVÁ ZÁKLADŇA

Päťhviezdičková základňa stoličky X-Player zaručuje, že naša herná stolička je vždy stabilná, bezpečná a účinná proti pádom. Systém Air Damper™ a gumové kolieska PFC™ 360 navyše chránia podlahu pred poškriabaním.

Čierna a žltá - dve farby, ktoré zmenia vaše herné nastavenie. Vybrali sme ergonomické riešenia, ktoré ocenia všetci hráči, a obliekli sme ich do originálneho dizajnu. Diablo X-Player je herná stolička pre tých, ktorí hľadajú originálne riešenie na vytvorenie vlastnej jedinečnej počítačovej pracovnej stanice.

Viac informácií
Model X-PLAYER
EAN 5902560339192
SKU 1222
Čas prepravy 48
Navrhovaný rast 150 - 180 cm
Farba Čierna-Žltá
Typ opierky na ruky Armtech™ Hybrid 3D
Certifikát BIFMA
Podstavec stoličky Kovový
Veľkosť NORMAL
Typ kresla Herné Kreslo
Funkcie Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Opierka na nohy Nie
Opierka hlavy Áno
Bedrový vankúš Áno
Pamäťová pena Áno
Výplň stoličky HR pena
Typ sedadla Dual Layer™
Typ kolies PFC™ 360
Hmotnosť 25.000000
Nosnosť stoličky max. 150 kg

Všetky výrobky Diablo Chairs sa odosielajú z nášho skladu v Poľsku prostredníctvom kuriérskej služby. POZNÁMKA! Príslušenstvo sa zasiela v samostatnej zásielke.
=
save 13,00 €
286,97 €
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED