Our Brands

ZIMNÁ AKCIA

MRAZIVÉ ZĽAVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Látkové herné kreslo Diablo X-Player 2.0 King Size: frost balck/ čierne Diablochairs

Vybrať rozmer
Vybrať farba
291,99 € vrátane DPH

Maximálne 7 znakov

X-PLAYER
- +
48H (pracovné dni)

LÁTKOVÉ HERNÉ KRESLO

DIABLO X-PLAYER 2.0

FROST BLACK / ČIERNE, KING SIZE

Diablo X-Player, inovatívne herné kreslo pre hráčov vysokých viac ako 175 cm. Kombinácia zaujímavého štýlu, kvalitných materiálov a prozdravotných riešení zaručuje správnu polohu a pohodlie pri počítači a moderný nádych v miestnosti. Pozrite sa bližšie na X-Player 2.0 a presvedčte sa, že tento mimozemšťan by mohol doplniť váš brloh.

SPOĽAHLIVÉ ČALÚNENIE

Najkvalitnejší materiál je zárukou spokojnosti. Poťah stoličky je vyrobený z vlákna EcoFiber™ a sieťoviny Diablo Honeycomb™, čo zaručuje ideálnu cirkuláciu vzduchu, ktorá je dôležitá najmä počas horúcich dní. Boky sedadla a zadná časť operadla sú obklopené hladkou syntetickou koženkou HDS™, ktorá sa krásne prezentuje. Vysokokvalitný a odolný Nylon™ LV3 zaručuje, že čalúnenie je ideálne pružné a vyzerá perfektne aj po niekoľkých rokoch používania.

POLOHA TELA

Dokonalú oporu chrbtice zaručujú inovatívne chrbtové a bedrové vankúše. Hlavové a bedrové vankúše sú vyplnené pružnou pamäťovou penou, ktorá sa krásne prispôsobí tvaru tela.

DOKONALÁ NÁPLŇ

Na každodenné pohodlie pri hraní, práci alebo štúdiu slúži mäkká HR pena, ktorá vypĺňa robustnú konštrukciu X-Playeru. Profilované sedadlo Dual Layer™ má dvojitú vrstvu peny. Tvrdšia spodná časť a mäkšia vrchná časť hernej stoličky Diablo X-Player zaisťuje pohodlie nad zemou.

MADE FOR YOU

Mechanizmus Tilttech™ Butterfly umožňuje nastaviť výšku sedadla podľa vlastných potrieb a rozmerov stola. Systém Tilttech™ Swing - relaxačné hojdanie po náročnom dni. Pomocou mechanizmu Tilttech™ Gear môžete ľahko a presne nastaviť stupeň sklonu operadla.

NASTAVITEĽNÉ OPIERKY RÚK

Vrchná časť podrúčiek Armtech™ Hybrid SoftTouch je vyrobená z mäkkej peny. Opierky rúk môžete nastaviť do troch polôh. Teraz budú vaše ruky v ideálnej polohe a dlhé hodiny pri počítači budú pohodlnejšie.

PEVNÁ ZÁKLADŇA

Prehrávač Diablo X-Player je stabilný vďaka pevnej 5-ramennej základni. Vysokokvalitné gumové kolieska PFC™ 360 sú veľmi tiché a nepoškriabu podlahu. Spoľahlivý systém Air Damper™ krásne tlmí. Prehrávač Diablo X-Player funguje perfektne pri každom pohybe.

Stavte na spoľahlivé a kvalitné riešenie a vyberte si herné stoličky Diablo X-Player.

Viac informácií
Propagácia Nie
Model X-PLAYER
EAN 5902560339239
SKU 1226
Čas prepravy 48
Navrhovaný rast 175 - 205 cm
Farba modrá
Funkcie kresla kovový základ
Typ regulácie lakťov 3D
Certifikát BIFMA
Podstavec stoličky Kovový
Veľkosť King
Typ kresla Herné Kreslo
Funkcie Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Opierka na nohy Nie
Opierka hlavy Áno
Bedrový vankúš Áno
Pamäťová pena Áno
Výplň stoličky HR pena
Typ sedadla Dual Layer™
Typ kolies PFC™ 360
Hmotnosť 30.000000
Nosnosť stoličky max. 160 kg

Všetky výrobky Diablo Chairs sa odosielajú z nášho skladu v Poľsku prostredníctvom kuriérskej služby. POZNÁMKA! Príslušenstvo sa zasiela v samostatnej zásielke.
Našli sme ďalšie produkty o ktoré by ste mohli mať záujem!
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED