Our Brands

ZIMNÁ AKCIA

MRAZIVÉ ZĽAVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Detské látkové herné kreslo Diablo X-Player 2.0 Kids Size: frost black/čierne Diablochairs

Vybrať rozmer
Vybrať farba
232,99 € vrátane DPH
Nie je na sklade

DETSKÉ LÁTKOVÉ HERNÉ KRESLO
DIABLO X-PLAYER 2.0
FROST BLACK/ ČIERNE: KIDS SIZE

Pri navrhovaní našich detských herných sedačiek sme chceli, aby sa každé dieťa mohlo učiť, robiť si domáce úlohy a hrať svoje obľúbené hry v úplnom bezpečí a pohodlí. Záleží nám aj na jedinečnom dizajne našich výrobkov, vďaka ktorému potešia najmenších a výrazne doplnia ich izby. Výsledkom nášho úsilia je verzia Frost Black detského otočného kresla Diablo X-Player, ktorá spája starostlivo navrhnutú konštrukciu plnú ergonomických technických riešení s jedinečným štýlom, ktorý očarí na prvý pohľad. Čierna a modrá sú charakteristické herné farby, ktoré dodávajú masívnej siluete ešte pôsobivejší charakter, a logá Diablo dokonale dopĺňajú celok.

POSTURÁLNA PODPORA

Základom dobrej zábavy a efektívneho učenia je pohodlie a bezpečnosť. Preto je X-Player vybavený dvoma ergonomickými vankúšmi, ktoré nastavia chrbát dieťaťa do správnej polohy a ochránia ho pred negatívnymi dôsledkami dlhodobého sedenia.

Opierka hlavy podopiera krčnú časť chrbtice a bedrový vankúš dolnú časť chrbta. Vankúše zabraňujú tomu, aby sa dieťa nakláňalo do nesprávnej polohy, a stabilizujú jeho držanie tela, čím zaručujú maximálne pohodlie a bezpečnosť.

Opierka hlavy a bedrový vankúš sú vyplnené pružnou pamäťovou penou. Jeho pružnosť poskytuje najmladším dodatočné pohodlie a umožňuje prirodzené a jednoduché zaujatie ergonomickej polohy.

LÁTKOVÉ ČALÚNENIE

Úplné pohodlie aj pri učení alebo hraní počas obzvlášť teplých dní zabezpečuje látkové čalúnenie z materiálu EcoFiber™ a sieťoviny Diablo Honeycomb™. Odolnosť použitých látok zaručuje, že čalúnenie bude vyzerať perfektne po mnoho rokov. Odolné šitie Nylon™ LV3 navyše poskytuje vynikajúce napnutie tkaniny.

Čalúnenie je vystlané mäkkou HR penou, ktorá zaručuje mimoriadne pohodlnú polohu pre najmenších. Je tiež odolná voči preliačeniu, takže stolička bude vyzerať perfektne dlhé roky. Sedadlo Dual Layer™ je vyplnené väčším množstvom peny, čo znamená ešte väčšie pohodlie.

BALÍK NASTAVENIA

Na udržanie pohodlnej a stabilnej polohy je veľmi dôležité prispôsobiť výšku stoličky výške batoľaťa alebo úrovni stola. Preto je X-Player vybavený spoľahlivým mechanizmom Tilttech™ Butterfly, ktorý umožňuje presné nastavenie.

Uhol operadla, vhodný na hranie alebo hry, možno nastaviť pomocou mechanizmu Tilttech™ Gear a vaše dieťa si vďaka funkcii Tilttech™ Swing užije veľa zábavy a relaxácie.

Loketné opierky Armtech™ Hybrid SoftTouch nastaviteľné v troch rovinách zaručujú stabilnú a mäkkú oporu pre ruky. Odľahčia a podoprú ramená, predlaktia a zápästia vášho dieťaťa, poskytnú mu dodatočné pohodlie a stabilizujú držanie tela.

SPOĽAHLIVÚ ZÁKLADŇU

Dokonca aj hojdanie alebo najnapínavejšia hra pred obrazovkou počítača je s X-Playerom úplne bezpečná, pretože naša herná stolička pre deti je podopretá silnou päťhviezdičkovou základňou.

Potrebné tlmenie zabezpečuje mechanizmus Air Damper™ System, vďaka ktorému sa X-Player prispôsobí každému pohybu vášho dieťaťa.

Gumené kolieska PFC™ 360 chránia podlahu detskej izby pred poškriabaním a zabezpečujú potrebnú mobilitu.

Potreby malých hráčov sú pre nás prvoradé. Pri navrhovaní našej detskej hernej stoličky sme dbali na každý detail a vytvorili sme spoľahlivý a ergonomický model, ktorý je rovnako jedinečný ako každé dieťa. Rozhodli sme sa pre originálny dizajn, za ktorým sa skrýva spoľahlivá konštrukcia. Preto Diablo Kids X-Player vo verzii Frost Black poteší malých hráčov aj ich rodičov.

Viac informácií
Propagácia Nie
Model X-PLAYER
EAN 5902560339215
SKU 1224
Čas prepravy 48
Navrhovaný rast 125 - 155 cm
Farba modrá
Funkcie kresla kovový základ
Typ regulácie lakťov 3D
Certifikát BIFMA
Podstavec stoličky Plastiková
Veľkosť Kido
Typ kresla Herné Kreslo
Funkcie Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Opierka na nohy Nie
Opierka hlavy Áno
Bedrový vankúš Áno
Pamäťová pena Áno
Výplň stoličky HR pena
Typ sedadla Dual Layer™
Typ kolies PFC™ 360
Hmotnosť 21.000000
Nosnosť stoličky max. 90 kg

Všetky výrobky Diablo Chairs sa odosielajú z nášho skladu v Poľsku prostredníctvom kuriérskej služby. POZNÁMKA! Príslušenstvo sa zasiela v samostatnej zásielke.
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED