Our Brands

ZIMNÁ AKCIA

MRAZIVÉ ZĽAVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Látkové herné kreslo Diablo X-Player 2.0 Normal Size: Frost Black/čierne Diablochairs

Vybrať rozmer
Vybrať farba
219,99 € -19% 269,99 € vrátane DPH
Najnižšia cena 30 dní pred zľavou: 269,99 €

Maximálne 7 znakov

- +
48H (pracovné dni)

LÁTKOVÉ HERNÉ KRESLO
DIABLO X-PLAYER 2.0
FROST BLACK/ČIERNE: NORMAL SIZE

Najdlhší herný maratón môže byť pohodlný, bezpečný a ešte viac vzrušujúci. Tu je úplne nový hráč v tíme herných kresiel Diablo: X-Player v jedinečnom čiernom a modrom dizajne.

Stavili sme na pevnosť spoľahlivých materiálov, silu ergonomickej konštrukcie a fascinujúci dizajn, aby sme vytvorili nadčasový, jedinečný model ideálny pre všetkých, ktorí hľadajú osvedčené, ale originálne a osobité riešenia.

LÁTKOVÉ ČALÚNENIE

Najvyššia kvalita použitých materiálov a silné šitie Nylon™ LV3 zaručujú, že model X-Player vás bude sprevádzať pri každodenných hrách dlhé roky. Tkanina EcoFiber™ a sieťovina Diablo Honeycomb™ s priedušnou štruktúrou včelieho plástu sú pevné, trvanlivé a odolné voči oderu, čo zároveň zabezpečuje potrebnú cirkuláciu vzduchu.

Hladká ekokoža HDS™, ktorá pokrýva bočnú stranu sedadla a zadnú stranu operadla, dopĺňa výrazný dizajn, vďaka ktorému vyzerá X-Player ešte originálnejšie.

Pod čalúnením sa nachádza mäkká HR pena, ktorá vytvára masívnu štruktúru kresla a zaručuje výnimočné pohodlie. Sedadlo Dual Layer™ bolo vyplnené väčším množstvom peny, aby vám poskytlo ešte pohodlnejšiu polohu.

ERGONOMICKÁ PODPORA

Sadnete si do prehrávača X-Player a okamžite pocítite rozdiel. Tvarovaná opierka hlavy a bedrový vankúš zabezpečujú pohodlnú a prirodzenú polohu - s každým operadlom bude vaša chrbtica v správnom nastavení po celej dĺžke, čím sa vyhnete mnohým negatívnym dôsledkom dlhodobého sedenia.

Pamäťová pena, ktorou sme vyplnili vankúše operadla, sa šikovne prispôsobuje tvaru chrbta a tlakovým pomerom celého tela, čím uľahčuje prirodzené zaujatie ergonomickej polohy a robí ju ešte pohodlnejšou.

BALÍK ZÁKLADNÝCH ÚPRAV

Mechanizmus Tilttech™ Butterfly umožňuje nastaviť výšku stoličky podľa vašej výšky alebo úrovne stola. Poskytuje vám stabilnú a ešte pohodlnejšiu polohu.

Lakťové opierky Armtech™ Hybrid SoftTouch poskytujú stabilnú a mäkkú oporu pre vaše ruky. Podrúčky možno nastaviť v troch smeroch, čím sa stabilizuje držanie tela a zmierni sa zaťaženie ramien, predlaktí a zápästí.

Uhol sklonu operadla možno ľahko nastaviť pomocou systému Tilttech™ Gear a vďaka zabudovanému mechanizmu Tilttech™ Swing si budete môcť oddýchnuť a bezpečne sa pohupovať. X-Player vám zaručí extra relaxáciu, kedykoľvek budete chcieť.

PEVNÁ ZÁKLADŇA

Základňa stoličky je mimoriadne pevná, takže sa môžete bezpečne a stabilne hojdať. Jeho päť gumových koliesok PFC™ 360 sa hladko pohybuje po akomkoľvek povrchu a chráni vašu podlahu pred poškriabaním.

Výhody sa tým nekončia! Herné kreslo Diablo X-Player pracuje s každým pohybom tela vďaka zdvíhaciemu mechanizmu Air Damper™ System. Správne odpruženie zaručuje ešte pohodlnejšiu polohu.

Zistite, že dlhé hodiny hrania hier alebo každodennej práce či štúdia za stolom môžu byť pre vaše držanie tela pohodlné a bezpečné. Objavte naše herné kreslo a pohodlne sa usaďte - ergonómia modelu X-Player sa o vás postará od prvého momentu.

Viac informácií
Model X-PLAYER
EAN 5902560339222
SKU 1225
Čas prepravy 48
Navrhovaný rast 150 - 180 cm
Farba čierna, modrá
Farba Čierno-Modré
Typ opierky na ruky Armtech™ Hybrid 3D
Certifikát BIFMA
Podstavec stoličky Kovový
Veľkosť NORMAL
Typ kresla Herné Kreslo
Funkcie Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Opierka na nohy Nie
Opierka hlavy Áno
Bedrový vankúš Áno
Pamäťová pena Áno
Výplň stoličky HR pena
Typ sedadla Dual Layer™
Typ kolies PFC™ 360
Hmotnosť 25.000000
Nosnosť stoličky max. 150 kg

Všetky výrobky Diablo Chairs sa odosielajú z nášho skladu v Poľsku prostredníctvom kuriérskej služby. POZNÁMKA! Príslušenstvo sa zasiela v samostatnej zásielke.
=
save 17,00 €
302,97 €
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED