Our Brands

ZIMNÁ AKCIA

MRAZIVÉ ZĽAVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Detské látkové herné kreslo Diablo X-Player 2.0 Kids Size: Frost White/ biela Diablochairs

Vybrať farba
232,99 € vrátane DPH
Nie je na sklade

DETSKÉ LÁTKOVÉ HERNÉ KRESLO
DIABLO X-PLAYER 2.0
FROST WHITE/BIELA: KIDS SIZE


Detská herná stolička Diablo X-Player je teraz k dispozícii v úplne novom dizajne - Frost White. Kombinuje ergonomickú konštrukciu s jedinečným dizajnom a dokazuje, že bezpečnosť môže byť pohodlná. Vyberte si otočnú stoličku, ktorá vaše dieťa poteší a poskytne mu potrebnú ergonómiu pri hre za stolom, učení alebo robení domácich úloh.

PRVÝ DOJEM

Naša detská herná stolička urobí skvelý dojem už na prvý pohľad. Jeho masívna silueta, originálne logá a výrazné farby sú pútavé, takže sme si istí, že X-Player spôsobí revolúciu v detskej izbe.
Výrazné čalúnenie je vyrobené zo sieťoviny EcoFiber™ a Diablo Honeycomb™. Tieto odolné materiály zaručujú, že stolička bude dlhé roky vyzerať skvele a zaručia potrebnú cirkuláciu vzduchu. Bočná časť sedadla a operadla je potiahnutá hladkou ekokožou HDS™, ktorá robí našu otočnú stoličku ešte výnimočnejšou. Okrem toho silné šitie Nylon™ LV3 poskytuje látke správne napätie.
Čalúnenie je vystlané mäkkou HR penou odolnou proti deformácii, vďaka ktorej vaše dieťa získa pohodlnú polohu zakaždým, keď bude sedieť na svojej novej otočnej stoličke.

POHODLIE A BEZPEČNOSŤ

Ako model X-Player podopiera krčnú časť chrbtice a zabraňuje vybočeniu hlavy dopredu? Je vybavená tvarovaným bedrovým vankúšom a opierkou hlavy, ktorá pohodlne vedie chrbát do správnej polohy. Vaše dieťa získa pohodlnú ochranu pred chybným držaním tela.
Opierkové vankúše sú vyrobené z pružnej a veľmi mäkkej pamäťovej peny. Vďaka tomu sa prispôsobia tvaru tela vášho dieťaťa, poskytujú ešte väčšie pohodlie a rozvíjajú návyk správneho sedenia.

ŠIKOVNÉ ÚPRAVY

Siluety malých hráčov si vyžadujú špeciálne riešenia. Nastavenie sedadla s mechanizmom Tilttech™ Butterfly umožňuje rýchlo a jednoducho prispôsobiť výšku stoličky výške stola a výške dieťaťa, čím poskytuje ergonomický komfort a pohodlie podporujúce zdravie.
Vaše dieťa sa bude môcť bezpečne hojdať aj vďaka mechanizmu Tilttech™ Swing a systém Tilttech™ Gear vám umožní nastaviť uhol operadla podľa predstáv vášho dieťaťa.
Podrúčky s penovým poťahom Armtech™ Hybrid SoftTouch sa dajú nastaviť hore a dole, doľava a doprava a dopredu a dozadu. Ich prispôsobenie telu dieťaťa zmierni tlak na predlaktia a ramená a zabezpečí stabilnú a pohodlnú polohu.

ZÁKLADŇA PRE ŠPECIÁLNE ÚLOHY

Naša detská herná stolička sa nekýve, pretože má spoľahlivú päťhviezdičkovú základňu - stabilita a bezpečnosť sú pri hraní alebo štúdiu za stolom nevyhnutné. Systém Air Damper™ navyše poskytuje potrebné tlmenie pre ešte väčšie pohodlie a gumené kolieska PFC™ 360 ochránia vašu podlahu pred poškriabaním.

Naša herná stolička pre deti je skutočnou revolúciou - postará sa o ergonómiu a vďaka svojmu jedinečnému dizajnu bude aj jedinečným doplnkom vašej izby. Táto kombinácia je dokonalou voľbou - zárukou radosti, úsmevu a potrebnej bezpečnosti.

Viac informácií
Propagácia Nie
Model X-PLAYER
EAN 5902560339154
SKU 1218
Čas prepravy 48
Navrhovaný rast 125 - 155 cm
Farba modrá
Funkcie kresla kovový základ
Typ regulácie lakťov 3D
Certifikát BIFMA
Podstavec stoličky Kovový
Veľkosť Kido
Typ kresla Herné Kreslo
Funkcie Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Opierka na nohy Nie
Opierka hlavy Áno
Bedrový vankúš Áno
Pamäťová pena Áno
Výplň stoličky HR pena
Typ sedadla Dual Layer™
Typ kolies PFC™ 360
Hmotnosť 21.000000
Nosnosť stoličky max. 90 kg

Všetky výrobky Diablo Chairs sa odosielajú z nášho skladu v Poľsku prostredníctvom kuriérskej služby. POZNÁMKA! Príslušenstvo sa zasiela v samostatnej zásielke.
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED