Our Brands

ZIMNÁ AKCIA

MRAZIVÉ ZĽAVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Látkové herné kreslo Diablo X-Player 2.0 Normal Size: frost white / biela Diablochairs

Vybrať farba
219,99 € -19% 269,99 € vrátane DPH
Najnižšia cena 30 dní pred zľavou: 269,99 €

Maximálne 7 znakov

- +
48H (pracovné dni)

LÁTKOVÉ HERNÉ KRESLO
DIABLO X-PLAYER 2.0
FROST WHITE/BIELA: NORMAL SIZE

Herné kreslo, ktoré vám poskytne množstvo ďalších dojmov z každej hry. Diablo X-Player v úplne novej modro-bielej farbe Frost White je nevyhnutným príslušenstvom pre vašu hernú zostavu, vďaka ktorému bude každá hra vzrušujúcejšia.

Naše herné kreslo s masívnou siluetou, fascinujúcimi logami a na dotyk príjemným látkovým čalúnením naplní vašu izbu alebo kanceláriu jedinečnou atmosférou. Bude tiež nepostrádateľnou oporou, pretože bola navrhnutá tak, aby chránila vaše držanie tela a zabraňovala negatívnym účinkom dlhodobého sedenia. Zistite viac!

PODPORA DRŽANIA TELA

Aby sme sa účinne postarali o vaše držanie tela a primerane chránili vašu chrbticu po celej jej dĺžke, vybavili sme model X-Player mäkkým bedrovým vankúšom a opierkou hlavy. Vďaka ergonomickému tvaru podporujú vašu chrbticu a poskytujú vám bezpečnú a pohodlnú polohu pre každú opierku chrbta. Vyhnete sa tak následkom dlhodobého sedenia, najmä bolesti a vzniku alebo zhoršeniu posturálnych chýb.

MATERIÁLY NAJVYŠŠEJ KVALITY

Masívna silueta modelu X-Player je obalená odolným vláknom EcoFiber™ a sieťovinou Diablo Honeycomb™ s priedušnou voštinovou štruktúrou. Tieto spoľahlivé tkaniny zaručujú potrebnú cirkuláciu vzduchu a ich odolnosť voči oderu a poškodeniu zaručuje, že budú vyzerať skvele po mnoho rokov. Bočná strana sedadla a zadná strana operadla sú potiahnuté hladkou ekokožou HDS™, ktorá sa zreteľne prezentuje v každej hernej zostave. Okrem toho silné šitie Nylon™ LV3 zabezpečuje správne napnutie čalúnenia.

Tkaniny sú podšité mäkkou penou HR odolnou proti deformáciám, ktorá zaistí pohodlnú polohu a udrží vaše herné kreslo bez deformácií dlhé roky.

BALÍK NASTAVENIA

Loketné opierky Armtech™ Hybrid SoftTouch vám poskytnú ešte pohodlnejšiu polohu, pretože ich môžete prispôsobiť svojmu telu v troch smeroch. Správne nastavenie vám poskytne potrebné pohodlie pre každú opierku, stabilnú polohu a ergonomickú oporu pre zápästia, predlaktia a ramená.

Systém Tilttech™ Butterfly umožňuje nastaviť výšku stoličky podľa vašej postavy a výšky. Správne nastavenie zaručuje pohodlnú polohu a uľahčuje prirodzené nastavenie opierky hlavy a bedrového vankúša.

Mechanizmus Tilttech™ Swing poskytuje jedinečnú funkciu bezpečného a relaxačného hojdania, zatiaľ čo systém Tilttech™ Gear umožňuje nastaviť najpohodlnejší uhol operadla.

PEVNÁ ZÁKLADŇA

Pevné a precízne spojené materiály, ktoré tvoria päťhviezdičkovú základňu X-Player, zaručujú bezpečnú a stabilnú polohu aj počas intenzívneho pohybu. Okrem toho zdvíhací mechanizmus Air Damper™ System poskytuje tlmenie pre ešte väčšie pohodlie.

Kolieska PFC™360 zaisťujú pohyblivosť stoličky na akomkoľvek povrchu a vďaka ich pogumovaniu je podlaha dokonale chránená pred poškriabaním.

Veľa zábavy, veľa pohodlia a nevyhnutná bezpečnosť na dlhé roky. Diablo X-Player v bielej farbe Frost White je herné kreslo, vďaka ktorému bude vaše hranie výnimočnejšie ako kedykoľvek predtým, dodá vašej izbe jedinečný charakter a poskytne vám nenahraditeľnú oporu pre vaše držanie tela.

Viac informácií
Model X-PLAYER
EAN 5902560339161
SKU 1219
Čas prepravy 48
Navrhovaný rast 150 - 180 cm
Farba biela, modrá
Farba Biela-Modrá
Typ opierky na ruky Armtech™ Hybrid 3D
Certifikát BIFMA
Podstavec stoličky Kovový
Veľkosť NORMAL
Typ kresla Herné Kreslo
Funkcie Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Opierka na nohy Nie
Opierka hlavy Áno
Bedrový vankúš Áno
Pamäťová pena Áno
Výplň stoličky HR pena
Typ sedadla Dual Layer™
Typ kolies PFC™ 360
Hmotnosť 25.000000
Nosnosť stoličky max. 150 kg

Všetky výrobky Diablo Chairs sa odosielajú z nášho skladu v Poľsku prostredníctvom kuriérskej služby. POZNÁMKA! Príslušenstvo sa zasiela v samostatnej zásielke.
=
save 17,00 €
302,97 €
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED