Our Brands

ZIMNÁ AKCIA

MRAZIVÉ ZĽAVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Herné kreslo Diablo X-Horn 2.0 Normal Size Legion

Vybrať farba
271,99 € vrátane DPH
Nie je na sklade

HERNÉ KRESLO NOVEJ GENERÁCIE X-HORN 2.0

LEGION: NORMAL SIZE

UCHOP ERGONÓMIU PORIADNE ZA ROHY | SPOZNAJ NOVÉHO BOJOVNÍKA Z TÍMU X-HORN

Najvyšší čas pre zoznámenie sa s týmto borcom. Vybral si si rohatého bojovníka, ktorý vzbudzuje rešpekt a prekvapuje ergonomickou chytrosťou. Aby bola každá misia prevedená na najvyššej úrovni dodali sme do tohoto modelu nové funkcie a úžasne artefakty. Tak a tu ho máme – nové herné kreslo z tímu X-Horn. Pozri sa naňho lepšie, odhaľ jeho dravé DNA a neváhaj s objednávkou už teraz!

POŤAH Z KVALITNEJ KOŽENKY HDS™ DRAVÝ CHARAKTER

Trendy farby oživia každú nudnú izbu. Rohy a vyšité logo Diablo pripomína jeho mračnú povahu. Stačí jede pohľad, ktorý Ťa presvedčí, že nový X-Horn jednoducho musíš mať.

ODOLNÝ

Koženkový poťah je veľmi kvalitný, keď sa v ňom pohodlné rozvalíš, tak dlhé hodiny pri dobrej drtičke nebudeš vôbec vnímať. Poťah je veľmi odolný na poškodenia a jednoduchý v čistení. Rozliata kofola, alebo fľak z tatárskej omáčky? Pohodička, stačí Ti vlhká handrička a kreslo je ako nové.

DODATOČNÁ PENOVÁ VRSTVA

Tú určite doceníš, stačí si na kreslo sadnúť. Koženkový poťah s dodatočnou vrstvou peny HR Ti zaručí nadzemské pohodlie a ktorom si skôr určite ani nesníval.

SUPER POHODLNÉ SEDADLO EŠTE VIAC PENY HR

Okrem toho, že je široké a pohodlné je teraz ešte hrubšie! Komfort a pohodlie zaručuje hrubšia vrstva peny HR - vďaka nej sa budeš cítiť ako v hernej perinke!

POHODLNÁ ZÁHLAVNÁ OPIERKA DOPRAJ PRE SVOJ KRK ERGONOMICKÉ POHODLIE

Zaručí Ti komfort a správnu oporu pre krčnú chrbticu a zabráni držanie hlavy v nesprávnej polohe (vysunutá dopredu). Môže byť ešte lepšie? Jasné!

MEMORY PENA

Záhlavný vankúšik je vyplnený pružnou pamäťovou penou, ktorá sa dokonalé tvaruje a prilieha k hlave „zapamätá” si Tvoju obľúbenú pozíciu. Keď vstaneš, vankúšik sa vráti do pôvodného tvaru.

BEDROVÝ VANKÚŠIK VÄČŠÍ A NASTAVITEĽNÝ

O tento vankúšik sa musíš jednoducho oprieť. Oprieš sa o najvyššiu ergonómiu a pohodlie, ktoré Ti nezaručí nikto iný ako nový X-Horn - bolestí chrbtice? nie s týmto fyzioterapeutom. Vankúšik je širší a má možnosť nastavenia (hore-dole) - bude ideálnou oporou pre Tvoju chrbticu. Nadzemské pohodlie máš v balíku!

VÝPLŇ MEMORY PENOU

Tak ako krčný aj bedrový vankúšik je vyplnený super pružnou penou, ktorá sa ideálne prispôsobí tvarom tela a "zapamätá si" ideálnu pozíciu.

REGULÁCIA TILTECH BUTTERFLY

Mechanizmus piesta ti dáva možnosť nastavenia sedadla hore-dole a príjemne a bezpečné hojdanie. Vďaka tomu si kreslo nastavíš presne podľa aktuálnej nálady. Chceš relax? rozvalíš sa a príjemne hojdáš. Máš dobrú hru? nastavíš si kreslo tak, aby si bol celý čas v strehu a reagoval ako ozajstný sniper.

LAKŤOVÉ OPIERKY HYBRID™ REGULÁCIA NA NAJVYŠŠEJ ÚROVNI

Čo povieš na pohodlné lakťové opierky, ktoré odľahčia Tvoje ruky a ramená? Teraz si ich vieš nastaviť až v troch polohách hore-dole, vľavo-vpravo a dopredu-dozadu. Čo to znamená? Extrémne pohodlie a dokonalé nastavenie lakťových opierok k vlastným potrebám.

VÄČŠIA RUŽICA = VÄČŠIA STABILITA A BEZPEČIE

Nové herné kreslo z tímu X-HORN sa týči sa solídnej päťramennej ružici. Objednaj si herné kreslo X-HORN v novom prevedení Vyber si trendy farbu a uchop ergonómiu za rohy

Viac informácií
Model X-HORN
EAN 5902560339017
SKU 1204
Čas prepravy 48
Navrhovaný rast 150 - 180 cm
Farba Zelená
Typ opierky na ruky Armtech™ Hybrid 3D
Certifikát BIFMA
Podstavec stoličky Syntetický
Veľkosť NORMAL
Typ kresla Herné Kreslo
Funkcie Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Opierka na nohy Nie
Opierka hlavy Áno
Bedrový vankúš Áno
Pamäťová pena Áno
Výplň stoličky HR pena
Typ sedadla Dual Layer™
Typ kolies PFC™ 360
Hmotnosť 28.000000
Nosnosť stoličky max. 136 kg

Všetky výrobky Diablo Chairs sa odosielajú z nášho skladu v Poľsku prostredníctvom kuriérskej služby. POZNÁMKA! Príslušenstvo sa zasiela v samostatnej zásielke.
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED