Our Brands

ZIMNÁ AKCIA

MRAZIVÉ ZĽAVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Herné kreslo X-ONE 2.0 King Size Legion

Vybrať farba
269,99 € vrátane DPH
Nie je na sklade

HERNÉ KRESLO X-ONE 2.0 KING SIZE LEGION

Konečne! Jedinečné herné kreslo inšpirované virtuálnou realitou! Diablo KING X-One je unikátny model s ktorým budú virtuálne zážitky zaujímavejšie, vášnivejšie a jedinečné, a okrem toho sa Tvoja nudná izbička premení na ozajstnú hernú jaskyňu a každý, kto do nej vstúpi sa presvedčí, že Ty žiješ gamingom.

Štylistika OneVision™ bude dokonalé doplňovať setup! Robustné telo, emblémy a hladké čalúnenie tvoria originálnu kombináciu štýlu Diablo. Tvoje miesto pri počítači doplníš veľkolepým efektom, ktorý Ťa pri každom pozretí napumpuje super pocitom.Design je iba začiatok, model X-One splňuje najvyššie očakávania a štandardy spracovania Ti zaistia bezpečnosť a komfort a potvrdzuje to aj certifikát odolnosti BIFMA. Naše kreslo pre hráčov sme vybavili inovačnými technickými riešeniami, ktoré tvoria krásnu oporu pre celú chrbticu a zaručujú nadzemské pohodlie. Zisti o kresle viac a sadni si z obdivu! 

UMELÁ KOŽA IV GENERÁCIE HDS™

Čalúnenie modelu X-One vzniklo z príjemnej na dotyk a veľmi odolnej umelej kože IV generácie HDS™. Prekvapujúca odolnosť materiálu na roztrhnutie a silné nylónové nite sú zárukou, že Tvoje nové herné kreslo Ti bude po boku veľmi dlho a udrží si tak perfektný vzhľad ako na začiatku aj po niekoľkých rokoch. 

SPOĽAHLIVÁ VÝPLŇ

Celý poťah sme vystlali penou HR, ktorá hráčskej stoličke zaistí komfort a príjemnú mäkkú pozíciu. Okrem toho zabraňuje deformáciám, vďaka tomu sa bude krásne prezentovať a na sedadle, operadle ani vankúšikoch sa neobjavia neestetické priehlbinky. 

TVAROVANÝ ZÁHLAVNÝ VANKÚŠIK

Aby bola sediaca pozícia pohodlná a správna a aby bola Tvoja krčná chrbtica v úplnom bezpečí, vybavili sme model X-One ergonomickým záhlavným vankúšikom. Výplň z mäkkej peny HR a presne navrhnutý tvar vankúšika, tvoria správnu oporu pre hlavu, krk a hornú časť chrbtice. 

DRIEKOVÝ VANKÚŠIK

Inovačným bedrovým vankúšikom si krásne podporíš dolnú časť chrbtice a ochrániš pred neskoršími nepríjemnosťami, ktoré Ti spôsobí nesprávne sedenie pri počítači. Vankúšik je ideálne tvarovaný, jeho výplň je z kvalitnej a pružnej peny HR a môžeš si ho nastaviť (hore-dole). Táto kombinácia Ti zaručuje komfort a ergonomickú pozíciu pri PC. 

NASTAVITEĽNÉ OPIERKY

Lakťové opierky Armtech™ Vertical SoftTouch budú aktívne podporovať a dokonalé odľahčia ramená, predlaktia aj zápästia, keďže si ich nastavíš presne k svojim potrebám. Správne nastavenie Ti dáva možnosť držať ruky v ideálnej a prirodzenej pozícii. Nezabudli sme ani na povrch opierok a potiahli sme ho príjemnou penou, takže sú krásne mäkučké a ešte pohodlnejšie. 

NASTAVENIE VÝŠKY

Pre získanie ergonomickej pozícii tela si musíš kreslo správne nastaviť. Výšku sedadla si musíš ideálne prispôsobiť k svojej výške aj rozmerom stolu. V našom modeli Ti to zaručí spoľahlivý systém Tilttech™ Butterfly, vďaka ktorému bude každé Tvoje posedenia úplne nadzemský pohodlné.Dodatočne Ti mechanizmus Tilttech™ Swing dáva možnosť relaxačného a bezpečného hojdania, a operadlo so systémom Tilttech™ Gear si môžeš sklopiť a zablokovať na akomkoľvek stupni . Znie to pohodlne, čo? 

PÄŤRAMENNÁ RUŽICA

Naše hráčske kreslo je osadené na kvalitnej a bezpečnej päťramennej ružici - je veľmi stabilne. Takže aj pri tvrdej drtičke máš bezpečné hojdanie zaručené. Spoľahlivý piest 4 triedy Ti zaručuje ideálne pérovanie vďaka mechanizmu Air Damper™ System, pogumované kolieska PFC™360 s priemerom 75 mm ochránia každý povrch od škrabancov. Komfort, bezpečie a nadzemské emócie – Diablo X-One je povinný item každého fanúšika virtuálnych dobrodružstiev. Sadni si na originálny model a užívaj si jedinečné emócie z hier!

Viac informácií
Model X-ONE
EAN 5902560338829
SKU 1185
Čas prepravy 48
Navrhovaný rast 175 - 205 cm
Farba Zelená
Typ opierky na ruky Armtech™ Vertical 1D
Certifikát BIFMA
Podstavec stoličky Syntetický
Veľkosť KING
Typ kresla Herné Kreslo
Funkcie Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Opierka na nohy Nie
Opierka hlavy Áno
Bedrový vankúš Áno
Pamäťová pena Nie
Výplň stoličky HR pena
Typ sedadla Comfort Layer™
Typ kolies PFC™ 360
Hmotnosť 30.000000
Nosnosť stoličky max. 160 kg

Všetky výrobky Diablo Chairs sa odosielajú z nášho skladu v Poľsku prostredníctvom kuriérskej služby. POZNÁMKA! Príslušenstvo sa zasiela v samostatnej zásielke.
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED