Our Brands

ZIMNÁ AKCIA

MRAZIVÉ ZĽAVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Herné kreslo Diablo X-One 2.0 King Size: Aqua Blue / Modrá

Vybrať rozmer
Vybrať farba
269,99 € vrátane DPH
Nie je na sklade

HERNÉ KRESLO NOVEJ GENERÁCIE X-ONE 2.0

KING SIZE: AQUA BLUE / MODRÁ

Tento model zmenil asi všetko. Inovačná stolička pre hráčovz rodziny Diablo. Kombinácia technickej inovácie a zaujímavý športový štýl módne doplní Vašu kanceláriu. Od teraz budú home office, e-learning a zábava pri PC neuveriteľne pohodlné.

KING SIZE je veľkosť, ktorú sme navrhli pre hráčov s výškou nad 175 cm. Keď potrebujete ergonómiu v najväčšom prevedení, tak herné kreslo Diablo X-One sa ideálne prispôsobí k Vášmu telu zaručí nadzemské pohodlie aj po dlhých hodinách pri PC. Vaša chrbtica bude v bezpečí ako nikdy predtým.

Postarali sme sa o tie najdrobnejšie detaily, vďaka ktorým bude naša herná stolička veľmi pohodlná a predovšetkým bezpečná dlhé roky.. Prezrite si všetky inovačné riešenia v modeli Diablo X-One.

TVAROVANÝ ZÁHLAVNÝ VANKÚŠ

Mäkký nastaviteľný záhlavný vankúšik zaručí ideálnu pozíciu pri počítači. Vďaka vankúšu bude Vaša krčná chrbtica v správnej pozícii vždy, keď si na stoličku sadnete. Hlava bude na správnom mieste, nebude sa vysúvať dopredu čo zabráni vzniknutiu vád a ochorení chrbtice.

BEDROVÝ VANKÚŠ

Driekovú časť chrbtice počas sedenia stabilizuje ergonomický bedrový vankúšik. Ideálny tvar a mäkká penová výplň zaručia počas sedenia pohodlie a bezpečie. Ochrana driekovej časti chrbtice je veľmi dôležitá. Zabráňuje vzniknutiu vád chrbtice. Správne nastavenie vankúšov zaručí ergonomickú pozíciu a ešte viac pohodlia.

SPOĽAHLIVÁ VÝPLŇ HR

Pohodlené sedenie pri počítači Vám zaručí mäkká pena HR, ktorou sme podšili celý poťah stoličky. Diablo X-One aj po niekoľkých rokoch používania zostane pohodlný a mäkký a nezdeformujú sa jeho tvary!

NASTAVITEĽNÉ LAKŤOVÉ OPIERKY

Nevýhnutné vertikálne (hore-dole) nastavenie opierok - Armtech™ Vertical Soft-Touch. Ideálne nastavenie ich výšky odľahčí ramená, predlaktia aj zápestia. Stabilizuje celú postavu a "donúti" Vás k správnej ergonomickej pozícii. Povrch opierok je vyplnený mäkkou penou, čím zaručuje pohodlie.

INOVAČNÉ NASTAVENIE VÝŠKY

Systém Tilttech™ Butterfly umožňuje presné nastavenie výšky kresla k vlastným potrebám a výške stolu. Správne nastavenie stoličky zaručuje pohodlnú a bezpečnú pozíciu chrbtice. Operadlo s funkciou rozloženie až do 160° a blokovaním v ktorej koľvek polohe. Systém Tilttech™ Butterfly umožňuje aj bezpečné hojdanie - po ťazkej práci to určite každý docení!

PÄŤRAMENNÁ RUŽICA

Solídna, zosilnená konštrukcia, odolné diely a spoľahlivá päťramenná ružica Basetech™ X5.2 na hernej stoličke Diablo X-One zaručujú bezpečie a stabilnú pozíciu aj počas hojdania. Spoľahlivý piest 4 triedy dokonalé pracuje vďaka mechanizmu Air Damper™ System. Kolieska PFC™360 v podobe "elektrónov" a priemerom 75 mm zaručujú stoličke pohodlnú a tichú mobilnosť. Kolieska s kaučukovým poťahom sa ľahko pohybujú po každom povrchu a neškriabu ho.

Certifikát odolnosti BIFMA potvrdzuje najvyššiu kvalitu a odolnosť našej hernej stoličky. Vďaka tomu máte istotu, že Diablo X-One splňuje najvyššie štandardy spracovania a zaručí Vám bezpečie a pohodlie dlhé roky.

Zaistili sme bezpečie a zdravotnú ergonómiu, vďaka ktorým bude celá chrbtica chránená a so správnou oporou. Vieme, že štýl Diablo je tiež veľmi dôležitý. Naši návrhári vsadili na dynamiku a športový design celej konštrukcie - tento model premení nudnú izbu alebo kanceláriu na jaskyňu profesionálneho hráča.

ODOLNÁ POLYURETÁNOVA KOŽA HDS™

Módny poťah stoličky Diablo X-One je z umelej koženky IV generácie HDS™, ktorá Vás prekvapí odolnosťou na mechanické poškodenie a veľmi ľahkým čistením. Kvalitné nite materiál krásne naťahujú na každom záhybe stoličky. Herná stolička bude aj po rokoch používania krásne "napriahnutá".

SPEKTAKULÁRNY EFEKT ONEVISION™ DESIGN

Čaká Vás obdiv od prvého pohľadu! Mračné emblémy Diablo na krytkách a čalúnení sa krásne prezentujú, sú jedinečné, priťahujú pohľady a dodaju celku originalitu. Robustná, tvarovaná kostra a zaujímavá kombinácia farieb zaručuje neopakovateľné emócie.

Diablo X-One je bezpečná, ergonomická herná stolička v najväčšom prevedení, ktorá splní Vaše očakávania a zaručí množstvo a emócii! Vsaďte na dlhoročné skúsenosti a vyberte model, ktorý Vám zaručí pohodlie a zdravie.

Viac informácií
Model X-ONE
EAN 5902560338645
SKU 1167
Čas prepravy 48
Navrhovaný rast 175 - 205 cm
Farba Biela-Modrá
Typ opierky na ruky Armtech™ Vertical 1D
Certifikát BIFMA
Podstavec stoličky Syntetický
Veľkosť KING
Typ kresla Herné Kreslo
Funkcie Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Opierka na nohy Nie
Opierka hlavy Áno
Bedrový vankúš Áno
Pamäťová pena Nie
Výplň stoličky HR pena
Typ sedadla Comfort Layer™
Typ kolies PFC™ 360
Hmotnosť 30.000000
Nosnosť stoličky max. 160 kg

Všetky výrobky Diablo Chairs sa odosielajú z nášho skladu v Poľsku prostredníctvom kuriérskej služby. POZNÁMKA! Príslušenstvo sa zasiela v samostatnej zásielke.
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED