Our Brands

ZIMNÁ AKCIA

MRAZIVÉ ZĽAVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Herné otočné detské kreslo Diablo X-One 2.0 Kids Size Candy Rose / Růžové

Vybrať farba
212,99 € vrátane DPH
Nie je na sklade

HERNÉ OTOČNÉ DETSKÉ KRESLO DIABLO X-ONE 2.0

KIDS SIZE: CANDY ROSE / RUŽOVÉ


Predstavujeme Vám jedinečnú detskú otočnú stoličku, ktorú sme navrhli pre najmenších priaznivcov virtuálnych zážitkov! Diablo X-One Candy Rose prinesie Vašej ratolesti množstvo neopakovateľných zážitkov už od prvého pohľadu a dokonalé zaistí ergonómiu počas hier, alebo výučby pri stole.
Originálny štýl One Vision™ Design očarí každé dieťa a prinesie do detskej izbičky pravú revolúciu. Hladký poťah v trendy farbách, originálne kryty, emblémy Diablo a robustná budova pritiahnu oči aj tých najnáročnejších borčekov.
Naša herná stolička, ktorá sa ideálne overí aj pri stole počas učenia, zaistí deťom bezpečie aj pohodlie. Najvyššiu kvalitu, spracovanie a odolnosť materiálov potvrdzuje certifikát BIFMA.
Prepracovali sme aj tie najmenšie detaily, konštrukciu modelu X-One sme doplnili inovačnými novinkami, spoľahlivé a praktické nastavenia, ktoré zaručia Vašej ratolesti správnu pozíciu tela pri PC a nadzemský komfort. Presvedčte sa.

SPOĽAHLIVÁ PENA HR

Celé kreslo je vyplnené príjemnou mäkkou penou HR, vďaka ktorej je veľmi pohodlné a vysedávanie pri PC dlhé hodiny už od teraz nebude vôbec nepríjemné. Dodatočná pena zaručuje stoličke perfektnú pružnosť a odolnosť pred deformáciou - kreslo bude aj po niekoľkých rokoch vyzerať ako nové.

ODOLNÉ ČALÚNENIE

Spoľahlivá umelá koža IV generácie HDS™ prekvapí hladkosťou a odolnosťou na poškodenia. Odolnosť materiálu a ideálne švy silnou nylónovou niťou zaistia Dieťaťu perfektný vzhľad kresla aj po dlhých rokoch používania. Poťah sa veľmi ľahko čistí a práve pri detičkách je to trefa za 100 bodov :).
SPRÁVNA OPORA CHRBTICE

Od teraz sa už vôbec nemusíte báť o zdravie Vašich ratolestí. Operadlo je ideálne tvarované, má 2 nastaviteľné vankúšiky, ktoré si vie každé dieťa nastaviť podľa vlastných potrieb a ideálne nastavenie operadla tvorí správnu oporu pre celú chrbticu. Na tak dobre nastavenom hernom kresle sedí dieťa v prirodzenej a predovšetkým zdravej pozícii.
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY

Odolnejšie lakťové opierky Armtech™ Vertical SoftTouch si ideálne nastavíte k výške dieťaťa aj rozmerom stolu. Správne nastavené podrúčky sú veľmi dôležité pre zdravú pozíciu tela. Opierky krásne podporia ruky a odľahčia ich. Celý povrch opierok je potiahnutý príjemnou a mäkkou penou, ktorá zaručuje deťom pohodlie.
POVINNÉ NASTAVENIE VÝŠKY

Systém Tilttech™ Butterfly Vám poskytne plynulé nastavenie výšky kresla ideálne k výške dieťaťa aj rozmerom stolu. Správne nastavenie výšky je veľmi dôležité pre zdravú a prirodzenú pozíciu tela pri PC.
Diablo X-One vďaka mechanizmu Tilttech™ Swing dáva možnosť bezpečného hojdania - deti to milujú, a systém Tilttech™ Gear zablokuje kreslo pri sklopení v uhle, ktorý bude najvýhodnejší.
ODOLNÁ RUŽICA

Naše otočné kreslo je veľmi solídne a odolné a vďaka osadeniu na 5 ramennej ružici je predovšetkým veľmi bezpečné. Air Damper™ systém a spoľahlivý piest 4 triedy krásne perujú každý pohyb a kvalitné kolieska PFC™360 s priemerom 65 mm nepoškriabu žiadnu podlahu.

Vsaďte na dynamické a jedinečné otočné kreslo pre najmenších, ktoré im zaistí bezpečie, zdravú pozíciu pri počítači a neopakovateľné zážitky počas hier. Diablo X-One Candy Rose je nenahraditeľný kámoš každého DIEŤAŤA.

Viac informácií
Model X-ONE
EAN 5902560338386
SKU 1133
Čas prepravy 48
Navrhovaný rast 125 - 155 cm
Farba Biela-Ružová
Typ opierky na ruky Armtech™ Vertical 1D
Certifikát BIFMA
Podstavec stoličky Kovový
Veľkosť KIDO
Typ kresla Herné Kreslo
Funkcie Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Opierka na nohy Nie
Opierka hlavy Áno
Bedrový vankúš Áno
Pamäťová pena Nie
Výplň stoličky HR pena
Typ sedadla Comfort Layer™
Typ kolies PFC™ 360
Hmotnosť 23.000000
Nosnosť stoličky max. 90 kg

Všetky výrobky Diablo Chairs sa odosielajú z nášho skladu v Poľsku prostredníctvom kuriérskej služby. POZNÁMKA! Príslušenstvo sa zasiela v samostatnej zásielke.
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED