Our Brands

ZIMNÁ AKCIA

MRAZIVÉ ZĽAVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Kancelárska ergonomická stolička DIABLO V-COMMANDER : čierno-šedá Diablochairs

Vybrať farba
359,99 € -15% 422,99 € vrátane DPH
Najnižšia cena 30 dní pred zľavou: 369,99 €
- +
48H (pracovné dni)

Kancelárska ergonomická stolička Diablo V-Commander

čierno-šedá

Predstavujeme Vám Diablo V-Commander, nový model v rodine ergonomických kancelárskych stoličiek. Ten model je kombináciou nadčasového designu, ktorý módne doplní každú kanceláriu a "nabitý" balík technických riešení vďaka ktorým bude Vaša chrbtica v bezpečí. Diablo V-Commander sa stane neoddeliteľnou časťou pri Vašej práci.

DESIGN Z TRIEDY PREMIUM

Kancelárska stolička Diablo V-Commander krásne doplní tradičné ak moderné priestory. Vždy módna farebná kombinácia, štíhla konštrukcia a avantgardný design tvoria originálny štýl, ktorý zaručuje každej miestnosti prestíž.

ZÁRUKA PROZDRAVOTNÉHO KOMFORTU

Komfort pri práci a bezpečná chrbtica v správnej pozícii sú najdôležitejšie. Diablo V-Commander má inovačné ergonomické riešenia vďaka ktorým bude práca aj po niekoľkých hodinách veľmi príjemna.

  • Lakťové opierky nastaviteľné v troch smeroch Armtech™ Hybrid, SoftTouch príjemne potiahnuté mäkké opierky krásne podpierajú ruky. Stabilizujú postavu a odľahčujú dlane a ramená.
  • Operadlo zložené z dvoch dielov BACKREST+ a nastaviteľná záhlavná opierka, dokonalé chránia chrbticu. Krčné aj drieková chrbtica je na tomto modeli ideálne chránená.
  • Sieťovina V-Mesh na sedadle a operadle modelu V-Commander je veľmi odolná a zároveň priedušná, teraz bude práca aj počas horúcich dni pohodlná.
  • Solídne kolieska PFC™360 s kaučukovým poťahom sú veľmi tiché a chránia podlahu od škrabancov.
  • Správne tlmenie zaručuje mechanizmus piestu Air Damper™ System. Diablo V-Commander sa prispôsobí k pohybom tela.

MECHANIZMUS NASTAVENIA

Diablo V-Commander ponúka široký balík nastavenia so systémom Tilttech™ Gear.

  • Sedadlo má špeciálnu funkciu nastavenia dopredu-dozadu. Tak si vie každý používateľ stoličku nastaviť ideálne k svojim potrebám.
  • Spoľahlivé nastavenie výšky sedadla hore-dole, vďaka tejto možnosti si stoličku nastavíte k výške používateľa aj stolu pri ktorom pracujete.
  • Záhlavná opierka a tvarované operadlo BACKREST+ zaručuje ideálnu oporu pre krčnú aj driekovú chrbticu. Mechanizmus dáva možnosť nastavenia výšky záhlavnej opierky a operadla a taktiež uhol sklonu celého operadla. Diablo V-Commander sa sklopí až do 140° a možno ju zafixovať v 3 polohách.

Na modeli Diablo V-Commander bude každodenná práca príjemná.

Viac informácií
Model V-COMMANDER
EAN 5902560338157
SKU 1113
Čas prepravy 48
Farba šedá, čierna
Farba Čierno-Šedá
Typ opierky na ruky Armtech™ Hybrid 3D
Certifikát BIFMA
Podstavec stoličky Kovový
Veľkosť NORMAL
Typ kresla Kancelárska Stolička
Funkcie Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Opierka na nohy Nie
Opierka hlavy Áno
Výplň stoličky HR pena
Typ kolies PFC™ 360
Hmotnosť 26.000000
Nosnosť stoličky max. 140 kg

Všetky výrobky Diablo Chairs sa odosielajú z nášho skladu v Poľsku prostredníctvom kuriérskej služby. POZNÁMKA! Príslušenstvo sa zasiela v samostatnej zásielke.
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED