Our Brands

ZIMNÁ AKCIA

MRAZIVÉ ZĽAVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Detské otáčacie herné kreslo Diablo X-Horn 2.0 Kids Size: Bielo-čierne Diablochairs

Vybrať rozmer
Vybrať farba
199,99 € vrátane DPH
Nie je na sklade

DETSKÉ OTÁČACIE HERNÉ KRESLO X-HORN 2.0

KIDS SIZE: BIELO-ČIERNE

Projektovali sme ho hlavne s myšlienkou o zdraviu tých Najmenších Pamätajte, že nemusí mať každý hrdina super plášť! Nový X-Horn má ergonomickú záhlavnú opierku vyplnenú pamäťovou penou, širší bedrový vankúšik, lakťové opierky nastaviteľné až v 3 polohách, hrubšie sedadlo a systém s chytrými nastaveniami, ktoré zaručujú ergonomickú pozíciu!

DBAJ O ZDRAVIE A CHRBÁTIK

Nemusíme Vám určite spomínať ako dôležitá je správna sediaca pozícia. Výberom nášho detského kresla určite zaručíte svojej ratolesti zdravú chrbticu a správnu pozíciu tela pri počítači, či to už bude hra alebo náuka. Prekvapenie s úsmevom a emóciami Chceš kúpiť detské otáčacie herné kreslo a krásne prekvapiť svoje najdrahšie dieťatko? Nový X-Horn bude ideálnou voľbou! Moderný štýl Diablo prebudí na každej tváričke "veľký banán" a zaručí tým najmenším explóziu radosti! Od teraz bude detská izba ako pravá herňa profesionála Nové herné kreslo X-Horn premení nudnú detskú izbu na hernú jaskyňu. Mrkni sa na detské otáčacie herné kreslo Diablo X-Horn ešte lepšie a zisti aké funkcie ponúka

KOŽENKOVÝ POŤAH Z UMELEJ KOŽE HDS™ S MEMORY PENOU

Módna kombinácia farieb deti priam prebudí do pozitívneho šialenstva! Detičky si kvalitnú a príjemnú koženku zamilujú a mamičky si ju tiež obľúbia sa pohodlné a rýchle čistenie, stačí vlhká handrička a nečistota je fuč - kreslo je znova ako NOVÉ! Okrem ľahkého čistenia poťah zaručuje aj vysokú odolnosť pred poškodením. Dodatočná podšívka so super pružnej peny HR zaručí najvyšší komfort!

HRUBŠIE SEDADLO A EŠTE VIAC PENY

Je široké a pohodlné, ale Vaše Detičky si zaslúžia ešte viac. Sedadlo na detskom otočnom hernom kresle X-Horn Kids sme vyplnili ešte väčším množstvom kvalitnej peny, vďaka ktorej je sedadlo ešte pohodlnejšie a pružnejšie!

ZÁHLAVNÁ OPIERKA S PENOU MEMORY

Ergonomická záhlavná opierka je skvelou oporou pre krčnú chrbticu, bráni nesprávnej pozícii hlavy(vysunutá dopredu) a nesprávnemu držaniu tela pri počítači. Pružná pamäťová pena si „zapamätá” obľúbenú pozíciu a ideálne sa prispôsobí k tvaru hlave a sile odporu. Keď sa dieťa postaví, vankúšik sa vráti do pôvodného stavu.

ŠIRŠÍ BEDROVÝ VANKÚŠIK Z MEMORY PENY A MOŽNOSŤOU NASTAVENIA

Pretože nám veľmi záleží na správnej pozícii tela tých najmenších, vybavili sme tento model väčším bedrovým vankúšom a možnosťou jeho nastavenia hore-dole. Správne nastavený vankúš vyplnený pamäťovou penou sa ideálne prispôsobí k telu každého dieťaťa. Vytvorí správnu oporu pre bedrovú časť chrbtice a zaručí deťom ten najvyšší komfort.

TILTECH BUTTERFLY S FUNKCIOU HOJDANIA

Chytré nastavenie výšky dáva možnosť ľahkého a rýchleho nastavenia kresla k výške dieťaťa a rozmerom stolu. Je to veľmi dôležité, lebo správna výška kresla je jednou z najdôležitejších polôh pre správnu pozíciu tela. Herné kreslo X-Horn ponúka detičkám ešte lepšiu funkciu a je ňou - bezpečné a príjemné hojdanie.

LAKŤOVÉ OPIERKY HYBRID™ 3 POLOHY NASTAVENIA

Solídne nastaviteľné v troch polohách lakťové opierky (hore-dole, vľavo-vpravo, dopredu-dozadu) ideálne odľahčia ruky a ramená Vašich detí. Správne nastavené lakťové opierky sú tiež veľmi dôležité pre správnu pozíciu tela.

STABILNÁ A BEZPEČNÁ RUŽICA

Pre maximálne bezpečie pre najmenších sme uložili herné kreslo na väčšej päťramennej ružici. Vďaka nej stojí kreslo ako skala - už žiadne nebezpečné pády.Daruj svojej Ratolesti ergonómiu, komfort a VAU efekt! Objednaj detské otočné herné kreslo Diablo X-Horn Kids Size už ted.

Viac informácií
Model X-HORN
EAN 5902560337877
SKU 1090
Čas prepravy 48
Navrhovaný rast 125 - 155 cm
Farba biela, čierna
Farba Bielo-Čierna
Typ opierky na ruky Armtech™ Hybrid 3D
Certifikát BIFMA
Podstavec stoličky Kovový
Veľkosť KIDO
Typ kresla Herné Kreslo
Funkcie Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Opierka na nohy Nie
Opierka hlavy Áno
Bedrový vankúš Áno
Pamäťová pena Áno
Výplň stoličky HR pena
Typ sedadla Dual Layer™
Typ kolies PFC™ 360
Hmotnosť 26.000000
Nosnosť stoličky max. 90 kg

 

Všetky výrobky Diablo Chairs sa odosielajú z nášho skladu v Poľsku prostredníctvom kuriérskej služby. POZNÁMKA! Príslušenstvo sa zasiela v samostatnej zásielke.
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED