Our Brands

ZIMNÁ AKCIA

MRAZIVÉ ZĽAVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Látkové herné kreslo Diablo X-Player 2.0 King Size: karmínovo-antracitové Diablochairs

Vybrať rozmer
Vybrať farba
249,99 € -14% 291,99 € vrátane DPH
Najnižšia cena 30 dní pred zľavou: 291,99 €

Maximálne 7 znakov

X-PLAYER
- +
48H (pracovné dni)

LÁTKOVÉ HERNÉ KRESLO
DIABLO X-PLAYER 2.0
KARMÍNOVO-ANTRACITOVÉ: KING SIZE

Diablo X-Player, inovatívne kreslo pre hráčov. Vďaka kombinácii výrazného dizajnu, spoľahlivých materiálov a balíka technických riešení zameraných na zdravie je toto neobvyklé herné kreslo účinné pri ochrane vášho držania tela, zabezpečuje najvyšší komfort a efektne mení interiér vašej izby alebo kancelárie.

Pozrite sa bližšie na model X-Player a uistite sa, že urobíte vynikajúce rozhodnutie. Pozrite sa na podrobnosti a sami sa presvedčte, koľko výhod na vás čaká s touto inovatívnou hernou stoličkou.

SPOĽAHLIVÉ ČALÚNENIE

Najkvalitnejšie materiály sú zárukou dlhoročnej spokojnosti. Preto je čalúnenie vyrobené z odolných vlákien EcoFiber™ a sieťoviny Diablo Honeycomb™, ktorá zabezpečuje správnu cirkuláciu vzduchu, potrebnú najmä počas teplých dní.

Bočná časť sedadla a operadla je potiahnutá hladkou ekokožou HDS™, ktorá dodáva kreslu originálny charakter. Silné šitie Nylon™ LV3 zabezpečí čalúneniu správne napnutie a dlhoročný dokonalý vzhľad.

POSTURÁLNA PODPORA

Inovatívna opierka hlavy a bedrový vankúš poskytujú vynikajúcu podporu chrbtice po celej dĺžke. Vďaka nim pri každom naklonení zaujmete vhodnú, plne pohodlnú polohu, ktorá zabráni vzniku alebo zhoršeniu posturálnych chýb.

Opierka hlavy a bedrový vankúš sú vyplnené pružnou pamäťovou penou, takže sa prispôsobia tvaru a tlaku vášho tela. Získate väčšie pohodlie a ešte účinnejšiu a ergonomickejšiu podporu chrbtice.

DOKONALÁ NÁPLŇ

Pohodlie počas každodennej práce, štúdia alebo voľného času vám zaistí mäkká HR pena, ktorá vypĺňa celú masívnu konštrukciu modelu X-Player.

Profilované sedadlo Dual Layer™ je vyrobené z dvojitej vrstvy peny. Spodná vrstva je pevnejšia a vrchná mäkšia, vďaka čomu herné kreslo Diablo X-Player poskytuje maximálne pohodlie.

VYROBENÉ PRE TEBA

Mechanizmus nastavenia výšky Tilttech™ Butterfly umožňuje nastaviť sedadlo nahor a nadol. Správne umiestnenie vzhľadom na úroveň alebo výšku stola zabezpečí vaše pohodlie a umožní vám prirodzene zaujať bezpečnú polohu.

Systém Tilttech™ Swing vám umožní príjemné hojdanie v kresle a pomocou mechanizmu Tilttech™ Gear môžete rýchlo a presne nastaviť preferovaný uhol operadla. Čaká na vás veľa pohodlia a extra relaxácie.

NASTAVITEĽNÉ LAKŤOVÉ OPIERKY

Lakťové opierky Armtech™ Hybrid SoftTouch sú čalúnené mäkkou penou, ktorá poskytuje mimoriadne pohodlnú oporu pre predlaktia.

Trojcestne nastaviteľné podrúčky umožňujú prispôsobiť si opierky rúk svojmu telu a dĺžke rúk. Trojúrovňové nastavenie podrúčiek umožňuje ich presné prispôsobenie vašej postave a dĺžke rúk, čím vám poskytne pohodlnú polohu a zmierni záťaž ramien, zápästí a predlaktí.

ZOSILNENÁ ZÁKLADŇA

Sedenie na stoličke Diablo X-Player je vďaka robustnej päťhviezdičkovej základni mimoriadne bezpečné a stabilné. Je vybavený svižnými gumovými kolieskami PFC™ 360 pre úplnú mobilitu a ochranu povrchu podlahy pred poškriabaním.

Spoľahlivý mechanizmus Air Damper™ System poskytuje správne odpruženie. Diablo X-Player dokonale spolupracuje s každým pohybom tela, takže poskytuje prekvapivo mäkkú a pohodlnú polohu.

Stavte na spoľahlivé a pevné riešenia. Vyberte si herné kreslo Diablo X-Player a posuňte svoj herný zážitok na novú úroveň.

Viac informácií
Model X-PLAYER
EAN 5902560337761
SKU 1079
Čas prepravy 48
Navrhovaný rast 175 - 205 cm
Farba Karmínovo-Antracitové
Typ opierky na ruky Armtech™ Hybrid 3D
Certifikát BIFMA
Podstavec stoličky Kovový
Veľkosť KING
Typ kresla Herné Kreslo
Funkcie Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Opierka na nohy Nie
Opierka hlavy Áno
Bedrový vankúš Áno
Pamäťová pena Áno
Výplň stoličky HR pena
Typ sedadla Dual Layer™
Typ kolies PFC™ 360
Hmotnosť 30.000000
Nosnosť stoličky max. 160 kg

Všetky výrobky Diablo Chairs sa odosielajú z nášho skladu v Poľsku prostredníctvom kuriérskej služby. POZNÁMKA! Príslušenstvo sa zasiela v samostatnej zásielke.
=
save 13,00 €
316,97 €
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED