Our Brands

ZIMNÁ AKCIA

MRAZIVÉ ZĽAVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Látkové herné kreslo Diablo X-Player 2.0 Normal Size: bielo-čierne Diablochairs

Bestseller
Vybrať rozmer
Vybrať farba
209,99 € -22% 269,99 € vrátane DPH
Najnižšia cena 30 dní pred zľavou: 219,99 €

Maximálne 7 znakov

- +
48H (pracovné dni)

LÁTKOVÉ HERNÉ KRESLO
DIABLO X-PLAYER 2.0
BIELO-ČIERNE: NORMAL SIZE

Diablo X-Player je inovatívne látkové herné kreslo, ktoré vás prekvapí rozsiahlym balíkom technických riešení podporujúcich zdravie a praktickými úpravami. Dokonale podporí vaše držanie tela počas každodennej práce, štúdia alebo herných maratónov a poskytne vám dostatok pohodlia. Spoznajte tento výnimočný model lepšie!

SPOĽAHLIVÉ ČALÚNENIE

Diablo X-Player je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov. Odolná sieťovina EcoFiber™ a Diablo Honeycomb™ s priedušnou voštinovou štruktúrou zabezpečujú potrebnú cirkuláciu vzduchu na účinnú ochranu siluety pred negatívnymi účinkami vysokých teplôt. Boky sedadla a operadla sú potiahnuté hladkou ekokožou HDS™.

Takéto spoľahlivé materiály a pevné švy Nylon™ LV3 zaručujú správne napnutie čalúnenia a dlhodobo vynikajúci vzhľad.

OPIERKA HLAVY A BEDROVÝ VANKÚŠ

Vďaka ergonomickému bedrovému vankúšu a tvarovanej opierke hlavy bude vaša chrbtica dokonale chránená počas celého sedenia. S každou opierkou chrbta zaujmete bezpečnú, ergonomickú a pohodlnú polohu, ktorá zabráni vzniku alebo zhoršeniu problémov s držaním tela.

Opierka hlavy a bedrový vankúš sú vyrobené z výnimočne pružnej pamäťovej peny, ktorá sa prispôsobí tvaru a tlaku vášho tela. To vám poskytne väčšie pohodlie a ešte účinnejšiu podporu pri udržiavaní správneho držania tela.

SPOĽAHLIVÁ HR PENA

Mäkká HR pena vypĺňajúca celé pevné telo stoličky zaručuje mimoriadne pohodlnú polohu aj po hodinách hrania, práce alebo štúdia za stolom.

Ešte väčšie pohodlie a dodatočné polstrovanie poskytuje široký sedák Dual Layer™, ktorý je vyrobený z dvojitej vrstvy peny. Spodná vrstva je tvrdšia a vrchná mäkšia, takže Diablo X-Player je nepostrádateľným spoločníkom pri každej hre.

NASTAVENIE VÝŠKY

Mechanizmus Tilttech™ Butterfly umožňuje jednoduché nastavenie sedadla nahor a nadol. Správnym umiestnením vzhľadom na stôl alebo výšku získate ešte väčšie pohodlie a prirodzene zaujmete ergonomickú polohu.

Zabudovaný systém Tilttech™ Swing umožňuje uvoľnený hojdací pohyb a mechanizmus Tilttech™ Gear umožňuje jednoduché nastavenie uhla operadla. Čaká na vás maximálne pohodlie, vďaka ktorému je práca na diaľku, elektronické vzdelávanie alebo hranie hier tak pohodlné ako nikdy predtým.

NASTAVITEĽNÉ LAKT'OVÉ OPIERKY

Odolné lakťové opierky Armtech™ Hybrid SoftTouch poskytujú mimoriadne pohodlnú oporu predlaktia a horná časť lakťovej opierky je pokrytá mäkkou penou.

Vďaka trojstupňovému nastaveniu sa dajú prispôsobiť dĺžke vašich rúk a tela, čím účinne odľahčia vaše predlaktia, zápästia a ramená a stabilizujú vaše držanie tela.

PEVNÁ ZÁKLADŇA

Silná päťhviezdičková základňa zaisťuje stabilnú polohu aj pri prudkých pohyboch. Základňu dopĺňajú agilné gumové kolieska PFC™ 360, ktoré zabezpečujú dokonalú mobilitu a chránia podlahu pred poškriabaním.

Vďaka zdvíhaciemu mechanizmu Air Damper™ System herné kreslo Diablo X-Player dokonale reaguje na každý pohyb tela. Správne polstrovanie zaručuje mäkkú a pohodlnú polohu.

Diablo X-Player je skutočnou revolúciou medzi hernými stoličkami.

Spoliehajte sa na spoľahlivé a overené riešenia!

Viac informácií
Model X-PLAYER
EAN 5902560337754
SKU 1078
Čas prepravy 48
Navrhovaný rast 150 - 180 cm
Farba Čierno-Bielý
Typ opierky na ruky Armtech™ Hybrid 3D
Certifikát BIFMA
Podstavec stoličky Kovový
Veľkosť NORMAL
Typ kresla Herné Kreslo
Funkcie Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Opierka na nohy Nie
Opierka hlavy Áno
Bedrový vankúš Áno
Pamäťová pena Áno
Výplň stoličky HR pena
Typ sedadla Dual Layer™
Typ kolies PFC™ 360
Hmotnosť 25.000000
Nosnosť stoličky max. 150 kg

Všetky výrobky Diablo Chairs sa odosielajú z nášho skladu v Poľsku prostredníctvom kuriérskej služby. POZNÁMKA! Príslušenstvo sa zasiela v samostatnej zásielke.
=
save 13,00 €
276,97 €
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED