Our Brands

ZIMNÁ AKCIA

MRAZIVÉ ZĽAVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Látkové herné kreslo Diablo X-Player 2.0 Normal Size: čierne Diablochairs

Bestseller
Vybrať rozmer
Vybrať farba
219,99 € -19% 269,99 € vrátane DPH
Najnižšia cena 30 dní pred zľavou: 269,99 €

Maximálne 7 znakov

- +
48H (pracovné dni)

LÁTKOVÉ HERNÉ KRESLO
DIABLO X-PLAYER 2.0
ČIERNA: NORMAL SIZE


Postarajte sa o svoje telo a zaistite si maximálne pohodlie pri každej hre! Herné kreslo Diablo X-Player, výnimočný model, ktorý veľkolepým spôsobom zmení interiér vašej izby a poskytne vám dostatok pohodlia pri každej hre.

Zoznámte sa s podrobnosťami a uistite sa, že ste urobili to najlepšie rozhodnutie. Pozrite si masívnu siluetu s fascinujúcim tmavočiernym čalúnením a odvážnymi detailmi a predstavte si, ako sa vaša herná zostava zmení s týmto neuveriteľným herným kreslom.

LÁTKOVÉ ČALÚNENIE

Vďaka kvalitným materiálom a šitiu Nylon™ vyzerá LV3 Diablo X-Player skvele a je mimoriadne odolný a spoľahlivý. Odolná tkanina EcoFiber™ a sieťovina Diablo Honeycomb™ s priedušnou voštinovou štruktúrou zabezpečujú nevyhnutnú cirkuláciu vzduchu, aby sa zabránilo prehriatiu aj počas teplých dní.

Hladká ekokoža HDS™, ktorá pokrýva boky sedadla a operadla, vyzerá skvele a je prekvapivo odolná voči oderu.

ERGONOMICKÁ PODPORA TELA

Pohodlnú a ergonomickú polohu zabezpečuje tvarovaná opierka hlavy a mäkký bedrový vankúš. S každou opierkou chrbta bude vaša chrbtica správne vyrovnaná po celej dĺžke, čo pomáha predchádzať vzniku alebo zhoršovaniu posturálnych chýb.

Výplň z pamäťovej peny v opierke hlavy a bedrovom vankúši sa prispôsobí tvaru a tlaku vášho tela a po vystúpení z kresla sa vráti do pôvodnej polohy. Táto flexibilita vám poskytuje úplne pohodlnú polohu.

SPOĽAHLIVÁ HR PENA

Pevná konštrukcia stoličky je vyrobená z mäkkej HR peny, ktorá zaručuje výnimočné pohodlie pri každodennej práci, štúdiu alebo hraní hier. Sedák s penovou výplňou Dual Layer™ vám poskytne ešte pohodlnejšiu a mäkšiu polohu.

BALÍK ZÁKLADNÉHO NASTAVENIA

Mechanizmus Tilttech™ Butterfly umožňuje nastaviť výšku stoličky v závislosti od vašej výšky alebo úrovne stola, čím vám poskytne pohodlnú a stabilnú polohu a prirodzene vyrovná váš chrbát s bedrovou opierkou a opierkou hlavy.

Odolné podrúčky Armtech™ Hybrid SoftTouch sú potiahnuté mäkkou penou, takže sú veľmi pohodlné. Vďaka trojstupňovému nastaveniu stabilizujú držanie tela a účinne znižujú tlak na ramená, predlaktia a zápästia.

Systém Tilttech™ Gear umožňuje nastaviť sklon operadla a zabudovaný mechanizmus Tilttech™ Swing umožňuje pohodlné hojdanie. Prehrávač Diablo X-Player poskytuje maximálne pohodlie a zaručuje, že môžete relaxovať kedykoľvek budete chcieť.

PRVÁ ZÁKLADNÁ

Silná päťhviezdičková základňa doplnená gumovými kolieskami PFC™ 360 umožňuje plnú mobilitu stoličky a povrch podlahy zostáva nepoškriabaný.

Diablo X-Player pracuje s každým pohybom tela vďaka zdvíhaciemu mechanizmu Air Damper™ System. Správne polstrovanie zaručuje mäkkú a pohodlnú polohu.

Pohodlie a bezpečnosť sú základom každej spokojnej hry. Okrem toho vám naša stolička zaručuje výnimočné emócie a revolúciu v nastavení - presvedčte sa sami!

Viac informácií
Model X-PLAYER
EAN 5902560337747
SKU 1077
Čas prepravy 48
Navrhovaný rast 150 - 180 cm
Farba Čierna
Typ opierky na ruky Armtech™ Hybrid 3D
Certifikát BIFMA
Podstavec stoličky Kovový
Veľkosť NORMAL
Typ kresla Herné Kreslo
Funkcie Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Opierka na nohy Nie
Opierka hlavy Áno
Bedrový vankúš Áno
Pamäťová pena Áno
Výplň stoličky HR pena
Typ sedadla Dual Layer™
Typ kolies PFC™ 360
Hmotnosť 25.000000
Nosnosť stoličky max. 150 kg

Všetky výrobky Diablo Chairs sa odosielajú z nášho skladu v Poľsku prostredníctvom kuriérskej služby. POZNÁMKA! Príslušenstvo sa zasiela v samostatnej zásielke.
=
save 13,00 €
286,97 €
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED