Our Brands

ZIMNÁ AKCIA

MRAZIVÉ ZĽAVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Látkové herné kreslo Diablo X-Player 2.0 Normal Size: karmínovo-antracitové Diablochairs

Vybrať rozmer
Vybrať farba
219,99 € -19% 269,99 € vrátane DPH
Najnižšia cena 30 dní pred zľavou: 269,99 €

Maximálne 7 znakov

- +
48H (pracovné dni)

LÁTKOVÉ HERNÉ KRESLO
DIABLO X-PLAYER 2.0
ČERVENO-ANTRACITOVÁ: NORMAL SIZE


Predstavujeme vám herné kreslo, ktoré vám poskytne nevídanú ergonómiu a pohodlie, zaujme vás svojou vedrovou konštrukciou a športovým dizajnom a dodá vašej izbe alebo kancelárii úplne nový, originálny vzhľad.

Objavte revolučné detaily, ktoré ocení každý fanúšik spoľahlivých riešení, a uistite sa, že máte pred sebou verného spojenca. Objavte jeho silné stránky!

INOVATÍVNE MATERIÁLY
TRVANLIVOSŤ + SPRÁVNA CIRKULÁCIA


Naše výnimočné herné kreslo je MIXom tých najlepších materiálov. Karmínová časť je vyrobená zo vzdušného, mimoriadne odolného materiálu EcoFiber™. Antracitová časť je vyrobená z úplne jedinečnej sieťoviny Diablo Honeycomb™ s priepustnou štruktúrou včelieho plástu.

Boky sedadla a operadla sú potiahnuté odolnou ekokožou HDS™. Dodáva stoličke nezvyčajný, osobitý charakter a zároveň je vysoko priedušná.

Vaše výhody:
Obrovská dávka cirkulácie;
plný komfort aj počas dlhých herných maratónov;
úľava pre váš chrbát a zníženie rizika prehriatia chrbtice.

OPIERKA HLAVY A BEDROVÝ VANKÚŠ
BEZPEČNOSŤ A PLNÝ KOMFORT


Tvarovaná opierka hlavy chráni krčnú chrbticu a široký bedrový vankúš podopiera chrbát, takže každá opierka je vynikajúcou ochranou pred vznikom alebo zhoršením posturálnych chýb.

Vankúše sú vyplnené pružnou pamäťovou penou, čo znamená, že sa ideálne prispôsobujú anatomickému tvaru tela a sile tlaku spôsobeného teplom a po zdvihnutí sa vrátia do pôvodnej polohy. Takéto pohodlie na vás čaká len s prehrávačom Diablo X-Player!

Vaše výhody:
Podpora krku a úľava pre chrbticu;
Zníženie bolesti;
Znížené riziko získaných porúch chrbtice.

SPOĽAHLIVÁ HR PENA
VYŠŠIA ERGONÓMIA A POHODLIE


Naše herné kreslo je vyplnené mäkkou penou HR, vďaka ktorej je prekvapivo pohodlné. Široký vankúš sedadla Dual Layer™ je vyrobený z dvoch vrstiev peny - spodná je tvrdšia a vrchná mäkšia, čo poskytuje maximálne pohodlie a dodatočné odpruženie.

Vaše výhody:
Veľmi pohodlné a ergonomické sedenie;
kreslo pracuje s prirodzenými pohybmi vášho tela.

ZÁKLADNÉ NASTAVENIE VÝŠKY
PLNE SA VÁM PRISPÔSOBÍ


Vďaka spoľahlivému nastaveniu výšky pomocou systému Tilttech™ Butterfly môžete svoju novú hernú stoličku ľahko prispôsobiť úrovni a výške svojho stola. Vďaka tomu môžete zaujať ergonomickú polohu, ktorá uľahčuje prispôsobenie sa vášho tela bedrovému vankúšu a opierke hlavy.

Okrem toho sa môžete bezpečne a uvoľnene hojdať vďaka systému Tilttech™ Swing a vďaka mechanizmu Tilttech™ Gear môžete nastaviť bod sklonu operadla podľa svojich preferencií.

Vaše výhody:
Úplné prispôsobenie kresla tvaru vášho tela;
pohodlné hojdanie a funkcia sklonu operadla.

NASTAVITEĽNÉ LOKETNÉ OPIERKY
EŠTE VÄČŠÍ KOMFORT


Inovatívne loketné opierky Armtech™ Hybrid SoftTouch sa prispôsobia vášmu telu v troch rozmeroch! Správne nastavenie zmierni tlak na ramená, predlaktia a zápästia a zabezpečí pohodlnú a bezpečnú polohu. Vrchná časť podrúčok je vyrobená z mäkkej peny, ktorá poskytuje ešte väčšie pohodlie.

Vaše výhody:
Poloha, ktorá ešte lepšie vyhovuje vášmu telu;
plné pohodlie a oporu pre vaše ruky;
mäkká opora pre predlaktia.

PEVNÁ ZÁKLADŇA
BEZPEČNOSŤ NA PRVOM MIESTE


Herná stolička Diablo X-Player má mimoriadne odolnú základňu, vďaka ktorej sa budete cítiť úplne bezpečne aj pri hojdaní alebo intenzívnych pohyboch. Päťhviezdičkovú základňu dopĺňajú pohyblivé gumové kolieska PFC™ 360, vďaka ktorým sa podlaha v miestnosti nepoškriabe.

Špičkový výťah triedy 4 poskytuje vynikajúce tlmenie vďaka zabudovanému systému Air Damper™. Herná stolička Diablo X-Player dokonale spolupracuje s pohybmi vášho tela a poskytuje vám výnimočne mäkkú a pohodlnú polohu.

Vaše výhody:
Úplná bezpečnosť aj pri náhlych pohyboch;
Ochrana podlahy pred poškriabaním;
Tlmenie, ktoré potrebujete.
Spoľahnite sa na spoľahlivé riešenia a presvedčte sa, že každodenná práca na diaľku, elektronické vzdelávanie alebo hranie hier môžu zabezpečiť zdravú ergonómiu a dostatok pohodlia. Vyberte si prelomové herné kreslo Diablo X-Player a premeňte svoje herné pracovisko!

#BBD0E0 »
Viac informácií
Model X-PLAYER
EAN 5902560337181
SKU 880
Čas prepravy 48
Navrhovaný rast 150 - 180 cm
Farba Karmínovo-Antracitové
Typ opierky na ruky Armtech™ Hybrid 3D
Certifikát BIFMA
Podstavec stoličky Kovový
Veľkosť NORMAL
Typ kresla Herné Kreslo
Funkcie Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Opierka na nohy Nie
Opierka hlavy Áno
Bedrový vankúš Áno
Pamäťová pena Áno
Výplň stoličky HR pena
Typ sedadla Dual Layer™
Typ kolies PFC™ 360
Hmotnosť 25.000000
Nosnosť stoličky max. 150 kg

Všetky výrobky Diablo Chairs sa odosielajú z nášho skladu v Poľsku prostredníctvom kuriérskej služby. POZNÁMKA! Príslušenstvo sa zasiela v samostatnej zásielke.
=
save 13,00 €
286,97 €
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED