Our Brands

ZIMNÁ AKCIA

MRAZIVÉ ZĽAVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Herné kreslo Diablo X-Horn 2.0 Normal Size: Čierne Diablochairs

Vybrať rozmer
Vybrať farba
258,99 € vrátane DPH

Maximálne 12 znakov

X-HORN
- +
48H (pracovné dni)

HERNÉ KRESLO DIABLO X-HORN 2.0
ČIERNA: NORMAL SIZE

Klasický dizajn Diablo v modernom tmavom prevedení vzbudzuje na prvý pohľad úžas. Pozrite sa bližšie - tu je váš nový spoločník, herná stolička Diablo X-Horn, s ktorou bude elektronické vzdelávanie, práca na diaľku alebo hranie hier mimoriadne pohodlné a bezpečné.

Jeho originálny dizajn je výsledkom hlbokého čierneho elegantného čalúnenia, dvojitej dávky HR peny, zaujímavej opierky hlavy a zväčšeného bedrového vankúša. Spoznajte ju lepšie a zistite, koľko jej vo vašej izbe chýba.

ČALÚNENIE Z EKOKOŽE HDS™

Matné čierne čalúnenie robí model Diablo X-Horn mimoriadne originálnym. Strojová výšivka s logom Diablo a výrazné detaily upútajú pozornosť a premenia obyčajný stôl na profesionálnu hernú stanicu. Tento model vyzerá perfektne v každej miestnosti, takže ho môžete ľahko umiestniť do svojej izby alebo kancelárie.

TOP KVALITA

Čalúnenie nášho herného kresla je z odolnej, oderu odolnej a na dotyk príjemnej ekokože HDS™. Poteší svojím vzhľadom a maximálne uľahčí čistenie. Stačí ju utrieť vlhkou handričkou, aby vyzerala ako nová.

PODŠITÉ ĎALŠOU VRSTVOU PENY

Chceme, aby ste sa cítili čo najpohodlnejšie, preto sme čalúnenie vystlali extra vrstvou pružnej peny. Teraz budú aj dlhé hodiny práce alebo zábavy pred počítačom pohodlné a bezpečné pre vašu chrbticu.

CHYTRÁ OPIERKA HLAVY

Opierka hlavy podopiera krčnú časť chrbtice a účinne uvoľňuje krčné svaly. Navyše vám pomôže vyhnúť sa tomu, aby ste hlavu ťahali dopredu, a tým zaujali polohu, ktorá je zdraviu škodlivá. Komfortný balíček podporujúci zdravie!

MEMORY PENA

Opierka hlavy je vyplnená pružnou pamäťovou penou, ktorá sa dokonale prispôsobí tvaru vašej hlavy a tlaku, ktorý na ňu vyvíja. Ergonomická poloha ešte nikdy nebola taká pohodlná.

ZVÄČŠENÝ BEDROVÝ VANKÚŠ

Sedák Diablo X-Horn má rozšírený bedrový vankúš so zabudovaným nastavením nahor a nadol, ktorý ešte účinnejšie podporuje bedrovú chrbticu. Rovnako ako v prípade opierky hlavy sa pružná pena dokonale prispôsobí tvaru vášho chrbta a zaujatej polohe. Keď sa postavíte, deformácia zmizne a vankúš sa vráti do pôvodného napätia. Chytré, však?

SYSTÉM TILTTECH™ BUTTERFLY

Vďaka tomuto nastaveniu môžete stoličku prispôsobiť svojej postave. Zdvíhací mechanizmus umožňuje nastaviť sedadlo nahor a nadol podľa vašej výšky a výšky stola. Opierku chrbta možno teraz predĺžiť až o 140° a zablokovať v ľubovoľnom bode. Čaká na vás úplne nový rozmer pohodlia!

Zabudovaný systém Tilttech™ Swing vám navyše umožní príjemné a relaxačné hojdanie. Takéto pohodlie na vás čaká len s rohom Diablo X-Horn!

LAKŤOVÉ OPIERKY S TROJNÁSOBNÝM NASTAVENÍM

Lakťové opierky Armtech™ Hybrid SoftTouch zmierňujú tlak na predlaktia a ramená a poskytujú ergonomické pohodlie pri práci. Vďaka nastaveniu opierky rúk smerom hore-dole, dopredu dozadu a doľava doprava si v priebehu niekoľkých sekúnd nastavíte optimálnu polohu. Vrchná časť podrúčok je vyrobená z mäkkej peny, takže poskytuje mimoriadne pohodlnú oporu pre vaše predlaktia.

ROZŠÍRENÁ ZÁKLADŇA

X-Horn získal mocnú zbraň v boji za stabilitu a vašu bezpečnosť. Teraz naše herné kreslo podopiera rozšírená a robustná päťhviezdičková základňa a zdvihák triedy 4 poskytuje potrebné odpruženie vďaka zabudovanému systému Air Damper™.

Gumový poťah agilných koliesok PFC™ 360 dokonale ochráni povrch podlahy pred poškriabaním.

Tu je nové herné kreslo z rodiny X-HORN

Vyberte si čiernu klasiku a chyťte ergonómiu za pačesy

Viac informácií
Model X-HORN
EAN 5902560336993
SKU 863
Čas prepravy 48
Navrhovaný rast 150 - 180 cm
Farba čierna
Farba Čierna
Typ opierky na ruky Armtech™ Hybrid 3D
Certifikát BIFMA
Podstavec stoličky Syntetický
Veľkosť NORMAL
Typ kresla Herné Kreslo
Funkcie Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Opierka na nohy Nie
Opierka hlavy Áno
Bedrový vankúš Áno
Pamäťová pena Áno
Výplň stoličky HR pena
Typ sedadla Dual Layer™
Typ kolies PFC™ 360
Hmotnosť 28.000000
Nosnosť stoličky max. 136 kg

Všetky výrobky Diablo Chairs sa odosielajú z nášho skladu v Poľsku prostredníctvom kuriérskej služby. POZNÁMKA! Príslušenstvo sa zasiela v samostatnej zásielke.
=
save 17,00 €
341,97 €
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED