Our Brands

ZIMNÁ AKCIA

MRAZIVÉ ZĽAVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Herné kreslo Diablo X-Horn 2.0 Normal Size: Čierno-modré Diablochairs

Vybrať farba
219,99 € -15% 258,99 € vrátane DPH
Najnižšia cena 30 dní pred zľavou: 258,99 €

Maximálne 12 znakov

X-HORN
- +
48H (pracovné dni)

HERNÉ KRESLO DIABLO X-HORN 2.0
ČIERNO-MODRÉ: NORMAL SIZE

ROHATÝ CHARAKTER | SPOZNAJTE NOVÉHO BOJOVNÍKA X-HORN

Tady je: nové herné kreslo od tímu Diablo

Váš chrbát teraz dostane nevídanú dávku ergonómie a vaša izba alebo kancelária sa nenávratne zmení na jedinečnú hernú stanicu. Vyberte si model Diablo X-Horn, cenného spojenca v boji za zdravie, bezpečnosť a pohodlie.

Spoznajte ho lepšie:

ČALÚNENIE Z EKOKOŽE HDS™
SILA DIABLO DIZAJNU

Na prvom dojme záleží. Pozrite sa na matnú čiernu a sýtu farbu štýlových akcentov. Pozrite sa na svalnatú siluetu a výrazné strojové vyšívanie. Toto herné kreslo pôsobí naozaj neuveriteľným dojmom!

ODOLNÝ A PRÍJEMNÝ NA DOTYK

Mohla by existovať lepšia kombinácia? Čalúnenie je vyrobené z ekokože HDS™, ktorá vás poteší svojou textúrou príjemnou na dotyk. Materiál je vysoko odolný voči oderu a prešitie silnými niťami zaručuje, že čalúnenie zostane napnuté a zachová si svoj pôvodný vzhľad po mnoho rokov.

ZHRUBNUTÉ SEDADLO
PRUŽNÉ POHODLIE HR PENY

Určite oceníte pohodlné predĺžené sedadlo. Prečo? Zahusťujeme ho ďalšou vrstvou pružnej peny HR, aby sme vám poskytli dvojitú dávku mäkkého pohodlia. Teraz bude práca na diaľku, e-learning alebo hranie hier prekvapivo pohodlné!

ERGONOMICKÁ OPIERKA HLAVY S PAMÄŤOVOU PENOU
VIAC POHODLIA + ÚĽAVA PRE KRK

Opretie hlavy o profilovanú opierku hlavy podopiera krčnú časť chrbtice a zabraňuje nakláňaniu hlavy dopredu. Za stolom budete mať správnu polohu, čo váš chrbát určite ocení. Teraz si môžete užívať ešte väčšie pohodlie, pretože sme opierku hlavy vyplnili inteligentnou pamäťovou penou, takže sa dokonale prispôsobí tvaru vašej hlavy a "zapamätá" si vašu obľúbenú polohu. Keď vstanete, vankúš sa vráti do pôvodného napätia.

BEDROVÝ VANKÚŠ XL VERZIA
ŠIRŠIE, NASTAVITEĽNÉ A S PAMÄŤOVOU PENOU

Rozhodli sme sa, že obyčajný bedrový vankúš nestačí. Vyrobili sme ho širší, aby poskytoval ešte lepšiu oporu chrbta, a pridali sme skrytý mechanizmus na nastavenie nahor a nadol. Teraz si môžete bedrový vankúš ešte lepšie nastaviť a ergonomicky tak uľaviť chrbtu. Rovnako ako opierka hlavy je vyplnená inteligentnou pamäťovou penou.

SYSTÉM TILTTECH™ BUTTERFLY
MOŽNOSŤ NASTAVENIA VÝŠKY A HÚPANIA

S novou stoličkou si môžete rýchlo a jednoducho nastaviť výšku sedadla podľa svojej výšky a výšky stola a získať správnu polohu vďaka nastaveniu Tilttech™ Butterfly. Okrem toho je hojdačka Tilttech™ teraz bezpečnejšia ako kedykoľvek predtým, ale rovnako príjemná a relaxačná! Opierku chrbta môžete vysunúť až do uhla 140° a zablokovať ju v ľubovoľnom bode. Čaká na vás úplne nový rozmer pohodlia!

ARMTECH™ HYBRIDNÉ LAKŤOVÉ OPIERKY FOFTTOUCH
UPRAVTE PODĽA SVOJICH PREDSTÁV

Lakťové opierky nového herného kresla Diablo X-Horn možno nastaviť v troch rôznych rovinách: hore a dole, vľavo a vpravo a vpredu a vzadu. Dokonalé prispôsobenie vašej výške a postave znamená ďalšie body pohodlia. Vrchná časť lakťových opierok je vyplnená penou, takže poskytujú výnimočne mäkkú oporu.

EŠTE VÄČŠIA ZÁKLADŇA
STABILITA + BEZPEČNOSŤ

Diablo X-Horn je podporovaný masívnou päťhviezdičkovou základňou. To vám poskytuje ešte väčšiu bezpečnosť, pretože vaša stolička je stabilná a odolná ako kedykoľvek predtým. Výkonný zdvihák triedy 4 poskytuje vynikajúce tlmenie, pretože je vybavený mechanizmom Air Damper™ System.

Vďaka gumovému poťahu sú agilné kolieska PFC™ 360 úplne bezpečné pre povrch podlahy a zabraňujú poškriabaniu.

Vyberte si čierno-modré herné kreslo Diablo.

Stavte na spoľahlivé a premyslené riešenia!

Viac informácií
Propagácia Áno
Model X-HORN
EAN 5902560337013
SKU 865
Čas prepravy 48
Navrhovaný rast 150 - 180 cm
Farba čierna
Typ regulácie lakťov 3D
Certifikát BIFMA
Podstavec stoličky Syntetický
Veľkosť Normal
Typ kresla Herné Kreslo
Funkcie Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Opierka na nohy Nie
Opierka hlavy Áno
Bedrový vankúš Áno
Pamäťová pena Áno
Výplň stoličky HR pena
Typ sedadla Dual Layer™
Typ kolies PFC™ 360
Hmotnosť 28.000000
Nosnosť stoličky max. 136 kg

Všetky výrobky Diablo Chairs sa odosielajú z nášho skladu v Poľsku prostredníctvom kuriérskej služby. POZNÁMKA! Príslušenstvo sa zasiela v samostatnej zásielke.
Buy together
=
save 14,00 €
275,98 €
Našli sme ďalšie produkty o ktoré by ste mohli mať záujem!
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED