Our Brands

ZIMNÁ AKCIA

MRAZIVÉ ZĽAVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Herné kreslo Diablo X-Gamer 2.0 Normal Size: čierno-červené Diablochairs

Vybrať farba
192,99 € vrátane DPH
Nie je na sklade

HERNÉ KRESLO DIABLO X-GAMER
DEEP RED: NORMAL SIZE

Pripravte sa na silnú dávku ergonómie a zdravého pohodlia, pretože v tíme Diablo máte úplne nového hráča - revolučný model X-Gamer. Vďaka nemu bude vaše každodenné hranie mimoriadne pohodlné, bezpečné a plné herného vzrušenia. Zoznámte sa s ním lepšie a uistite sa, že ste sa rozhodli najlepšie.

ČALÚNENIE Z LÁTKY ECOFIBER™

Diablo X-Gamer je vyrobený z extrémne odolnej tkaniny EcoFiber™. Je nielen odolný voči oderu, ale aj prekvapivo priedušný, takže vaše nové herné kreslo poskytuje dostatočnú cirkuláciu vzduchu a dokonale chráni vaše telo pred prehriatím. S X-Gamerom bude každá hra pohodlnejšia ako kedykoľvek predtým.

SEDADLO S DVOJITOU PENOU

Celá masívna konštrukcia sedadla je vyplnená pružnou HR penou, ktorá vám poskytne primerane mäkkú a mimoriadne pohodlnú polohu. Okrem toho je pohodlné sedadlo Comfort Layer™ vyrobené z ešte väčšieho množstva peny, takže pohodlie modelu Diablo X-Gamer je bezkonkurenčné!

PODPORA BEDROVEJ CHRBTICE

Správna poloha dolnej časti chrbta je spoľahlivou ochranou pred vznikom alebo zhoršením posturálnych chýb. Sedadlo Diablo X-Gamer je vybavené ergonomickým bedrovým vankúšom vyplneným pružnou pamäťovou penou, ktorá sa postará o to, aby bol váš chrbát pri každom opretí v bezpečnej polohe.

Vankúš prilieha k povrchu operadla bez akýchkoľvek príchytiek, takže ho môžete kedykoľvek použiť ako mäkkú oporu, nielen v novom hernom kresle.

SPOĽAHLIVÉ NASTAVENIE

Systém Butterfly Tilttech™ umožňuje nastaviť úroveň sedadla v závislosti od výšky stola a vašej výšky. Pomáha vám zaujať ergonomickú polohu a poskytuje mimoriadne pohodlie aj po dlhých hodinách hrania, práce alebo štúdia.

Prídavná funkcia Tilttech™ Swing poskytuje uvoľňujúci a bezpečný hojdací pohyb. Môžete si ľahko nastaviť silu tlaku potrebnú na sklopenie sedadla a operadla a prispôsobiť ju svojej hmotnosti, aby ste sa mohli v kresle pohodlne hojdať. Nakloní sa až do 115°!

VYNIKAJÚCE ODPRUŽENIE

Sedadlo Diablo X-Gamer sa prispôsobí pohybom vášho tela a zaistí vám mimoriadne pohodlné sedenie. Tlmenie zabezpečuje robustný zdvihák Tilttech™ Lift so zabudovaným systémom Air Damper™. Hry budú pohodlné ako nikdy predtým!

POHODLNÉ OPIERKY RÚK

Podrúčky Armtech™ Hold SoftTouch poskytujú potrebnú oporu pre vaše ruky. Zmierňujú tlak na ramená, predlaktia a zápästia a umožňujú vám zaujať pohodlnú a ergonomickú polohu prirodzeným spôsobom.

Vrchná časť podrúčok je vyplnená penou, takže sú primerane mäkké a mimoriadne pohodlné.

PFC™360, 60 mm gumové kolieska
Aby sme chránili vašu podlahu pred poškriabaním, vybavili sme zariadenie Diablo X-Gamer agilnými kolieskami s pogumovaným povrchom. Vďaka tomu si môžete užívať mobilitu stoličky na akomkoľvek povrchu.

DIABLO DESIGN

Masívna silueta je zabalená do na dotyk príjemného látkového čalúnenia, ktoré zaujme hĺbkou farieb a púta pozornosť. Vďaka pôsobivému dizajnu, výrazným výšivkám a tmavým detailom Diablo tento model premení vašu hernú stanicu. Opierka chrbta je vyrobená z hladkej ekokože HDS™, vďaka ktorej bude vaše nové herné kreslo ešte veľkolepejšie!

Je to spoľahlivá kombinácia moderných technických riešení a pozoruhodného dizajnu. Dôverujte sile hry Diablo a nechajte svoju novú hernú stoličku, aby priniesla revolúciu nielen pri hraní hier, ale aj pri každodennej práci alebo štúdiu za stolom.

Viac informácií
Propagácia Nie
Model X-GAMER
EAN 5902560337457
SKU 840
Čas prepravy 48
Navrhovaný rast 155 cm – 185 cm
Farba červená
Funkcie kresla kovový základ
Typ regulácie lakťov 0D
Certifikát BIFMA
Podstavec stoličky Kovový
Veľkosť Normal
Typ kresla Herné Kreslo
Funkcie Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Air Damper™ System
Opierka na nohy Nie
Opierka hlavy Nie
Bedrový vankúš Áno
Pamäťová pena Áno
Výplň stoličky HR pena
Typ sedadla Comfort Layer™
Typ kolies PFC™ 360
Hmotnosť 25.000000
Nosnosť stoličky max. 130 kg

Všetky výrobky Diablo Chairs sa odosielajú z nášho skladu v Poľsku prostredníctvom kuriérskej služby. POZNÁMKA! Príslušenstvo sa zasiela v samostatnej zásielke.
Našli sme ďalšie produkty o ktoré by ste mohli mať záujem!
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED