Our Brands

ZIMNÁ AKCIA

MRAZIVÉ ZĽAVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Herné kreslo Diablo X-Gamer 2.0 Normal Size: čierno-biele Diablochairs

Bestseller
Vybrať farba
159,99 € -17% 192,99 € vrátane DPH
Najnižšia cena 30 dní pred zľavou: 149,99 €
- +
48H (pracovné dni)

HERNÉ KRESLO DIABLO X-GAMER

SNEHOBIELA: NORMAL SIZE


Ak ste hráč a denne trávite dlhé hodiny pred počítačom, určite potrebujete ergonomickú hernú stoličku, ktorá vám zaistí pohodlie a bezpečnosť aj počas tej najdlhšej hry. Pozrite sa na Diablo X-Gamer bližšie a zistíte, že bude skvelým spoločníkom pri hraní hier, ako aj pri každodennej práci alebo štúdiu za stolom.

TVAROVANÉ SEDADLO

Celé sedadlo je vyplnené pružnou HR penou, ktorá zaručuje najvyššiu úroveň pohodlia každý deň. Sedadlo Comfort Layer™ je vyrobené z vyvýšenej vrstvy peny, vďaka ktorej je sedadlo Diablo X-Gamer mimoriadne pohodlné.

ČALÚNENÉ LÁTKOU ECOFIBER™

Pri každom hraní zažijete výnimočné pohodlie, pretože čalúnenie z tkaniny Diablo X-Gamer je vyrobené z vysoko priedušného materiálu EcoFiber™. Má nielen príjemnú štruktúru na dotyk, ale je aj odolný proti oderu. Polstrovanie zabezpečuje vynikajúcu cirkuláciu vzduchu a chráni postavu pred prehriatím aj počas teplých dní.

PODPORA ZADU

Tvarovaný bedrový vankúš chráni chrbticu pred vznikom alebo zhoršením posturálnych chýb vždy, keď je chrbát naklonený, a umožňuje zaujať pohodlnú, ergonomickú polohu. Vankúš sa dokonale prispôsobí tvaru vášho tela, pretože je vyplnený mäkkou pamäťovou penou.

Navyše dokonale prilieha k operadlu bez akýchkoľvek príchytiek, takže máte k dispozícii flexibilný vankúš, ktorý môžete použiť ako mäkkú oporu chrbtice alebo hlavy na mnoho spôsobov - nielen v hernej stoličke.

SPOĽAHLIVÉ NASTAVENIE

Vďaka spoľahlivému systému Butterfly Tilttech™ môžete ľahko nastaviť výšku sedadla tak, aby vyhovovalo vašej výške a úrovni stola. Vďaka správnemu nastaveniu si prirodzene udržíte ergonomickú a pohodlnú polohu aj po dlhých hodinách hrania, práce alebo štúdia.

Systém má zabudovanú funkciu Tilttech™ Swing na bezpečné a relaxačné hojdanie. Zabudovaný ovládač umožňuje jemne nastaviť silu tlaku potrebnú na to, aby sa sedadlo a operadlo počas hojdania naklonili, takže sa môžete ľahko prispôsobiť svojej hmotnosti. Sedačka Diablo X-Gamer sa nakláňa až do uhla 115°.

VYNIKAJÚCE ODPRUŽENIE

Vaše nové herné kreslo poskytuje potrebné polstrovanie a prispôsobuje sa pohybom vášho tela, čím zabezpečuje mäkkú a pohodlnú polohu. Umožňuje to robustný zdvihák Tilttech™ so zabudovaným tlmičom vzduchu Air Damper™. Teraz si môžete každú hru užiť ako nikdy predtým!

MÄKKÉ ZBRANE

Podrúčky Armtech™ Hold SoftTouch poskytujú pohodlnú oporu predlaktia a spoľahlivú oporu rúk a zápästia pri každodennej práci, štúdiu alebo hraní hier. Umožňujú udržiavať ergonomickú polohu a mäkká pena pokrývajúca vrchnú časť poskytuje väčšie pohodlie.

PFC™360, 60 mm pogumované kolesá
Vychutnajte si mobilitu stoličky Diablo X-Gamer na akomkoľvek povrchu. Gumový poťah na pohyblivých kolieskach dokonale chráni podlahu pred poškriabaním.

DIABLO DESIGN

X-Gamer dodá vašej izbe úplne nový charakter. Oku lahodiace látkové čalúnenie v tmavočiernej farbe, ktoré pokrýva masívnu športovú siluetu, je skutočným lákadlom. Tento model s výraznou výšivkou a detailmi Diablo spôsobí revolúciu vo vybavení vašej izby. Operadlo je čalúnené hladkou ekokožou HDS™, ktorá dodáva kreslu fenomenálny vzhľad a efektne zmení vašu pozíciu pri hraní.

Vyberte si dokonalú kombináciu moderných technických riešení a neobvyklého dizajnu. Dôverujte našim skúsenostiam a stavte na herné kreslo, ktoré vám poskytne potešenie z hrania v ergonomickej a bezpečnej forme.

Viac informácií
Propagácia Áno
Model X-GAMER
EAN 5902560337495
SKU 1053
Čas prepravy 48
Navrhovaný rast 155 cm – 185 cm
Farba biela
Funkcie kresla kovový základ
Typ regulácie lakťov 0D
Certifikát BIFMA
Podstavec stoličky Kovový
Veľkosť Normal
Typ kresla Herné Kreslo
Funkcie Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Air Damper™ System
Opierka na nohy Nie
Opierka hlavy Nie
Bedrový vankúš Áno
Pamäťová pena Áno
Výplň stoličky HR pena
Typ sedadla Comfort Layer™
Typ kolies PFC™ 360
Hmotnosť 25.000000
Nosnosť stoličky max. 130 kg

Všetky výrobky Diablo Chairs sa odosielajú z nášho skladu v Poľsku prostredníctvom kuriérskej služby. POZNÁMKA! Príslušenstvo sa zasiela v samostatnej zásielke.
=
save 17,00 €
242,97 €
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED