Our Brands

ZIMNÁ AKCIA

MRAZIVÉ ZĽAVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Herné kreslo Diablo X-Fighter Normal Size: čierne

Vybrať farba
199,99 € -15% 234,99 € vrátane DPH
Najnižšia cena 30 dní pred zľavou: 234,99 €
- +
48H (pracovné dni)

Herné kreslo Diablo X-Fighter – čierne

Zoznámte sa s inovatívnym herným kreslom, ktoré posúva pôžitok z hrania na úplne novú úroveň. Predstavujeme vám športový model Diablo X-Fighter, s ktorým získate nevídanú dávku ergonómie a pohodlia. Navrhnuté tak, aby spájalo neprehliadnuteľný dizajn a zdravie podporujúce pohodlie do magnetického celku. Pozrite si hlboké čierne čalúnenie a buďte si istí, že tento tmavý hráč spôsobí revolúciu vo vašej izbe alebo kancelárii.

Štýl inšpirovaný hrou Diablo, narušený dizajn a odvážne prešívanie vytvárajú herné kreslo, vďaka ktorému bude vaša každodenná práca na diaľku, elektronické vzdelávanie alebo zábava pred obrazovkou počítača absolútne jedinečná. Herná stolička X-Fighter premení obyčajné pracovisko na fascinujúce pracovisko pre profesionálnych hráčov. Zabezpečte si spoľahlivého a bezpečného spoločníka, s ktorým každý interiér nadobudne úplne nový charakter.

Matný čierny dizajn a čalúnenie stoličky vyzerajú skvele v každom domácom alebo kancelárskom interiéri a dobre sa kombinujú so svetlým aj tmavým nábytkom. Kreslo Diablo X-Fighter prevratne zmení interiér vašej miestnosti.

 

Herné kreslo - ergonomické pohodlie

Vedro herného kresla Diablo X-Fighter je dielom kreatívnych dizajnérov a tímu skúsených odborníkov. Výsledkom tejto spolupráce je spojenie originálneho dizajnu s balíkom zdraviu prospešných riešení. Vďaka nemu konečne zabudnete na bolesti chrbta, minimalizujete negatívny vplyv sedenia na stav chrbtice a získate jedinečnú možnosť predchádzať vzniku alebo zhoršovaniu posturálnych chýb. Takýto balík výhod ešte nikdy nebol k dispozícii! Dôverujte sile osvedčených riešení a vyberte si herné kreslo, ktoré posunie vaše pohodlie a bezpečnosť na úplne novú úroveň.

 

Pozrite si vlastnosti herného kresla Diablo X-Fighter:

  • Celá konštrukcia sedadla je potiahnutá hladkým čalúnením z mimoriadne odolnej ekokože HDS™ a priedušnej ekokože HDS™ Air. Zabezpečuje potrebnú cirkuláciu vzduchu a je mimoriadne odolné voči oderu a vďaka správnemu napnutiu masívnej konštrukcie bude vyzerať perfektne dlhé roky.
  • Starostlivo navrhnutá konštrukcia pomôže vašej siluete prirodzene sa prispôsobiť do správnej polohy. Sedák Diablo X-Fighter poskytuje masívne pohodlie, pretože operadlo a sedadlo sú vyplnené mäkkou HR penou. Čaká na vás obrovská dávka pohodlia!
  • Armtech™ Hybrid SoftTouch je spoľahlivá podrúčka, ktorá sa prispôsobí vašej postave v troch rovinách. Poskytnú vám pohodlie v každej opierke a zmiernia záťaž na zápästia, predlaktia a ramená. Vrchná časť opierky na ruky je vyplnená penou, takže sú mäkké a pohodlné.
  • Potrebné nastavenie výšky sedadla zabezpečuje systém Tilttech™ Butterfly. Správne nastavenie stoličky vzhľadom na stôl a vašu výšku zaručuje plne pohodlnú a ešte ergonomickejšiu polohu. Mechanizmus tiež umožňuje príjemné a bezpečné hojdanie počas sedenia na stoličke, čo je obzvlášť pohodlné počas dlhých hodín práce alebo štúdia či herného maratónu.
  • Bedrový vankúš so zabudovaným nastavením výšky účinne podoprie chrbticu a ochráni ju pred zaujatím nesprávnej polohy. Udržiavaním správnej polohy chrbta predídete vzniku alebo zhoršeniu posturálnych chýb. Zabudovaná opierka hlavy vám poskytne dodatočné pohodlie pri opretí sa.
  • Vďaka spoľahlivej päťhviezdičkovej základni sa budete cítiť úplne pohodlne a bezpečne aj počas intenzívneho pohybu.
  • PFC™360 hladko kĺže po akomkoľvek povrchu a jeho gumový poťah zabraňuje poškriabaniu podlahy.
  • Dostatočné odpruženie zabezpečuje robustný zdvihák 4. triedy so zabudovaným mechanizmom Air Damper™ System. Model Diablo X-Fighter sa prispôsobí pohybom vášho tela a poskytne vám dostatok dodatočného pohodlia.

 

Diablo X-Fighter je spoľahlivá herná stolička, ktorá poskytuje nevídanú ergonómiu, pohodlie a stabilitu. Dôverujte osvedčeným riešeniam a presvedčte sa, že každodenná práca, štúdium alebo zábava vám môžu poskytnúť výnimočné pohodlie.

Viac informácií
Model X-FIGHTER
EAN 5902560333275
SKU 821
Čas prepravy 48
Navrhovaný rast 160 cm – 185 cm
Farba Čierna
Typ opierky na ruky Armtech™ Hybrid 3D
Certifikát BIFMA
Podstavec stoličky Syntetický, Päťramenný
Veľkosť NORMAL
Typ kresla Herné Kreslo
Funkcie Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Opierka na nohy Nie
Opierka hlavy Nie
Bedrový vankúš Áno
Pamäťová pena Nie
Výplň stoličky HR pena
Typ kolies PFC™ 360
Hmotnosť 24.000000
Nosnosť stoličky max. 140 kg

Všetky výrobky Diablo Chairs sa odosielajú z nášho skladu v Poľsku prostredníctvom kuriérskej služby. POZNÁMKA! Príslušenstvo sa zasiela v samostatnej zásielke.
199,99 € -15% 234,99 € vrátane DPH
+
Protišmyková podložka pod stoličku Diablo Chairs
20%
49,99 € -29% 69,99 € vrátane DPH
+
=
save 13,00 €
266,97 €
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED